Газов инжекцион за 1.8 Т
- invitorgen
- Автомобил:
- Двигател:
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
Понеже виждам че става въпрос за газифициране на 1.8 атмосферен и 1.8Т няма как да не се обадя.Аз моя го взех направо със газовия инжекцион от предишния собственик.ГИ е БРЦ-слаган в Дружба, като мотора ми е ADR-атмосферен 1.8.Карам го от година а инжекциона е слаган 2005г. за тази година ГИ не ми е дал никакъв проблем освен смяна филтъра на газта който струва 5лв. разхода ми е 10/12литра газ/100км градско с климатроника и нормално каране.На моменти си мисля да го сменя с 1.8Т и не виждам какъв е проблема да сложа пак газ.Знам че е малко грехота да се слага газ на тоя мотор, но със тези цени на горивата и годините на колите продавани у нас изобщо не се замислям за ГИ.
- invitorgen
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
според мен върви повече колатаvasstop написа:И за чий ти е тази "блу форс", щото ти е кеф да плащаш повече, само защото се рекламира?santo_trafficante написа:сега с ГИ 23лв блу форс минавам 100км
на дълго 34лв
Не те разбирам...

- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а матанова система
Колеги, айде като сме захванали тази тема някой ако кара на метан този мотор да сподели? И дали може да се направи и на метан и на LPG?
P.S. Метан в БГ, а LPG като бръмкаме в EU
P.S. Метан в БГ, а LPG като бръмкаме в EU

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:И за чий ти е тази "блу форс", щото ти е кеф да плащаш повече, само защото се рекламира?santo_trafficante написа:сега с ГИ 23лв блу форс минавам 100км
на дълго 34лв
Не те разбирам...
приятел кара с блуфорс газа и е страшно доволен
разлика имало осезаема!
с 4ст май е по скъпа ама си заслужавало
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
при мен поне много се усещаVizor написа:vasstop написа:И за чий ти е тази "блу форс", щото ти е кеф да плащаш повече, само защото се рекламира?santo_trafficante написа:сега с ГИ 23лв блу форс минавам 100км
на дълго 34лв
Не те разбирам...
приятел кара с блуфорс газа и е страшно доволен
разлика имало осезаема!
с 4ст май е по скъпа ама си заслужавало

- bobipepi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,та по въпроса с моя проблем с ГИ нещата се решиха от самосебе си.Ваското1 ми регулира клапана на налягане да отваря при по- ниско такова, иначе при яко напъване понякога автоматично минаваше на бензин.Но така и никой неказа какъв ще е проблема ако сложа чип.За 5 месеца съм минал 20 000км.Колко съм избил в парите нека смята някой дето не е фен на ГИ.Карам го почти винаги с 160-210км/ч. щото основно се движа по магистралата и при това положение съм около 11-12/100 газ разход.
Върни се в “Автогазови уредби”