Колко газ Ви харчат колите:
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Re: Колко газ Ви харчат колите:
Колега,ако е от състоянието на бутилката,няма ли долу горе да е еднакво количеството графит за определен пробег?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не знам, така четох просто някъде
Аз смених двата филтъра на 50хил км за първи път и бяха чисти. Според мен е от кофти газ тоя боклук.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Бутилката е 3 годишна с термопластична тръба :) просто си е боклук явно. Сярата ( филтъра за изпарена газ ) знам че беше дерт с ОМВ в нашия край ,но явно и други зареждат от този доставчик. Иначе зареждам на ОмВ в Сф н ГМДимитров и в СтЗ където падне :) поме се сменят за 5минути и са 3лв тея филтри. Майната им
аз сипвам само бокЛук Ойл , пробвай да смениш ако не си ангажиран поради други причини към ОМВ
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
В ОМв не стъпвам...там в нашият край е пълно със сяра в изпарената :) в изпарителя става бледо жълт бетон за норматив :)
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: 1.6 SR
Последното зареждане от Шел на Дианабад в София 12 литра - колко километра минах не помня , като направих сметката 13/100 само в София и предимно на къси разстояние - предоволен съм. Бора 1.6 АКЛ
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
И на нашето ОМВ и Газпром е същата жълта помия във филтрите.
Сипвам от Петрол,Еко,Шел.
Иначе за разхода...със 2.70лв от Петрол минах 200 км
Бяха сложили един нов чичка,който не можеше да включи пистолета като хората.Пробва 5-6 пъти,но газта течеше по бронята.Остави така да пълни но зареди за 2.50 и му казах да спре,че нямам време да го чакам,той натисна големия бутон за спиране,но остави пистолета включен и докато се разберат с онзи от вътре какво става,онзи включи колонката пак и зареди за още 20 ст. и съчмата взе да щрака.Казах му да спира и да си плащам,че ми писна.Платих си за 2.70 и като запалих,гледам стрелката на макс
За втори път ми се случва на вкаран пистолет и изключена колонка да ми напълнят бутилката
Сипвам от Петрол,Еко,Шел.
Иначе за разхода...със 2.70лв от Петрол минах 200 км

Бяха сложили един нов чичка,който не можеше да включи пистолета като хората.Пробва 5-6 пъти,но газта течеше по бронята.Остави така да пълни но зареди за 2.50 и му казах да спре,че нямам време да го чакам,той натисна големия бутон за спиране,но остави пистолета включен и докато се разберат с онзи от вътре какво става,онзи включи колонката пак и зареди за още 20 ст. и съчмата взе да щрака.Казах му да спира и да си плащам,че ми писна.Платих си за 2.70 и като запалих,гледам стрелката на макс

За втори път ми се случва на вкаран пистолет и изключена колонка да ми напълнят бутилката

Последна промяна от Bai Sando на Съб 03 дек 2016 20:26, променено общо 1 път.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Изключена колонка, май означава изключена помпа. Обаче ако цистерната е по-топла от твоята бутилка, значи и налягането в нея е по-високо........... и налягането в двата съда се изравнява.
Аз не съм имал никога подобен късмет.
Аз не съм имал никога подобен късмет.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Предишния път беше преди 4 години.Оня вкара пистолета и чакахме да пуснат колонката,през това време от другата колонка някакъв човек зареждаше,но ефекта беше същия.Първо помислих,че ми се е развалило копчето и не показва нормално,но си беше пълна бутилката 

- Amtela
- Автомобил: Lexus IS220d 2010
- Двигател: 177hp
Лятото ми харчеше 10 до 11 л. пропан с газов инжекцион Заволи Алисей 2015 г.....днес на минус 3 ми харчи над 23 лтр. за 100 км. градско при положение че не вдига 2500 об. никъде!!!
Това с 1.9 литрово бензиново Е46 118 коня ръчка с всичко фабрично и много спокойно пенсионерско каране.
Изпарител сменен август преди 3500 км. ....компютър на инжекциона Заволи чисто нов от юни 2015-та....нови свещи и в крайна сметка краен резултат на минус 2 - пълно бедствие с разход и играене на обороти и гаснене.
Никой не може да го оправи особено в офиц.сервиз еврогаз 3000 в кайсиева и цветния.
Това с 1.9 литрово бензиново Е46 118 коня ръчка с всичко фабрично и много спокойно пенсионерско каране.
Изпарител сменен август преди 3500 км. ....компютър на инжекциона Заволи чисто нов от юни 2015-та....нови свещи и в крайна сметка краен резултат на минус 2 - пълно бедствие с разход и играене на обороти и гаснене.
Никой не може да го оправи особено в офиц.сервиз еврогаз 3000 в кайсиева и цветния.
Ново засичане на голф 3 1.4 лятото на късо ми гореше 10л. Сега зимата разхода падна на 8.7 литра на 100км, но има една подробност превключвам на газ след 45 градуса на охлаждането. То май е на далавера да карш и на бензин, докато загрее малко. 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
7.5/100...С една бутилка изминах 470км и угасна,битулката ми е 34.75пълна.
Само извънградско с темпо по гпс 85-87км/ч.Доволен съм. Откакто избуших катализатора, разхода ми падна с над литър.Причината да го избуша е, че се разпадна на парчета и я затисна...
Само извънградско с темпо по гпс 85-87км/ч.Доволен съм. Откакто избуших катализатора, разхода ми падна с над литър.Причината да го избуша е, че се разпадна на парчета и я затисна...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
nikson85 написа:Ново засичане на голф 3 1.4 лятото на късо ми гореше 10л. Сега зимата разхода падна на 8.7 литра на 100км, но има една подробност превключвам на газ след 45 градуса на охлаждането. То май е на далавера да карш и на бензин, докато загрее малко.
Като сложиш и 3-4 литра бензин, на 100 км ще видиш далаверата как е
- xeson
- Автомобил: Golf 2 1989
- Двигател: 1272 cc 2G
Passat B4, автоматик, седан, 1.8 ABS, 90 к.с. с обикновена газова уредба
1027 км. градско на къси разстояния с 167.62 литра газ. Разход 16.32 л. /100 км.
1027 км. градско на къси разстояния с 167.62 литра газ. Разход 16.32 л. /100 км.

Върни се в “Автогазови уредби”