Oт къде зареждате газ?
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Oт къде зареждате газ?
Точно за ден и половина беше магията :) дори на Петрол беше 1.16лв газа, а бенза 2.43лв. На шел го видях 1.14 газа. В неделя всичко си беше по старо му.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Ми значи съм прав изедници ниедни...
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Аз заредих на 1,16, и бензин на 2,43, казаха, че е по случай 8-ми март с 8 стотинки намаление.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
В Берковица в петък вечерта всички са свалили газта на 1,12, в събота вечерта когято се прибрах отнова беше 1,24 колкото си е и днес. В София бях за това време и не видях да свалят цената иначе бих напълнил бутилката
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
digo_pl написа:Точно за ден и половина беше магията :) дори на Петрол беше 1.16лв газа, а бенза 2.43лв. На шел го видях 1.14 газа. В неделя всичко си беше по старо му.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес в Хасково на ОМВ и Аванти газта беше 1.12 лева! АЗ заредих на Аванти, като за пореден път съм доволен от това как работи колата с тази газ! Хасково - Пловдив 120-150 км., Пловдив - София по магистралата 150-180 км. (без участъците в ремонт естествено)! Разход, естествено е безпредметно да засичам, защото няма да е под 12 на 100 газ :) Та интересното е, че и на ОМВ-то на излизане от Хасково газта беше на същата цена, а пътувайки до София на всички останали ОМВ-та беше между 1.22 и 1.25 лева
Успях да засека и 2-3 много малки бензиностанции с цена на газта 1.08-1.09 лева, но реших да не експериментирам за разлика в цената 3-4 стотинки! 

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Не знам защо е това хвалене на ГАЗПРОМ, 2 пъти зареждам на Дружба и е един и същ боклук като ШЕЛ. Нито повече километри минах, нито колата има ряз. При нормално каране не направих разлика с останалите мошенници 

- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Само аз ли не намирам абсолютно никаква разлика между отделните газстанции,с изключение на Петрол,където на всеки е ясно,че слагат добавка? Обсъждате различните бензиностанции като ,че ли от дадена верига бензиностанции колата ви гори 20-30% по-малко или пък че върви като с 20 коня от горе ...Цяла България съм обикалял на газ,зареждал съм на какви ли не затънтени газстанцийки (това прозвуча малко като "излекувал съм хидяди хора с наколенките си.."),фрапираща разлика до сега не съм забелязал..може би ако има начин за компютърна диагностика с точност 99.9999% ще се забележат някакви минимални разлики в поведението на автомобилите ,но на практика не вярвам,по-скоро си самовнушавате
- jeriko
- Автомобил: passat
- Двигател: 1.9 TDI ATJ 2000
[quote="stypkata"]Само аз ли не намирам абсолютно никаква разлика между отделните газстанции,с изключение на Петрол,където на всеки е ясно,че слагат добавка? Обсъждате различните бензиностанции като ,че ли от дадена верига бензиностанции колата ви гори 20-30% по-малко или пък че върви като с 20 коня от горе ...Цяла България съм обикалял на газ,зареждал съм на какви ли не затънтени газстанцийки (това прозвуча малко като "излекувал съм хидяди хора с наколенките си.."),фрапираща разлика до сега не съм забелязал..може би ако има начин за компютърна диагностика с точност 99.9999% ще се забележат някакви минимални разлики в поведението на автомобилите ,но на практика не вярвам,по-скоро си самовнушавате

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Има разлика....прецаках се преди 2 години във Варна заредих на някаква жълта измислена газстанция....е сори ама за 20 лева с фикс идеята, че ще мина 100км градско поне във Варна, едвам изминах 60....заредих на Еко там и си минах 115 като имах още малко газ в бутилката....В София често зареждам на Лукойл Суходол и съм адски недоволен....40-50 км макс с 10лева, а на Овча купел на зелената газстанция съм спокоен, че минавам поне 70км докато свърши...карам си по един маршрут всеки ден и по един и същ олигофренски начин с настъпване и така нататък.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
В Перник, квартал Караманица, газта преди два дни беше 1.07 .
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
kaiser666 написа:В Перник, квартал Караманица, газта преди два дни беше 1.07 .
Време му е вече да пада пропана ,лятото дойде ,до кога ще я карат на зимните цени....

Прогнозата ми е това лято да падне до 1.04лв/л,тъй като всяка година лятната цена спрямо зимната е -20ст.Ако позная ще е доста добре това лято :)
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
"а дано, ама надали", казал Графът 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
новата кола е на газ,заразлика от предния метанов драгстер...ем газта на омвто не са я развалили в СтЗ. цена 1.20
Мойто мнение за Газпром.До сега не коментирах за да си изградя мнение за горивото, а не от две зареждания за по 10 лв, винаги пълня празно-пълно . Преди това сипвах на еко и петрол като разход почти еднакъв 12-14 говоря в града на сравнително къси растояния 6-10 км.Като 14 го постигнах есента на еко в дружба на родеото. От както започнах на Газпром разхода падна с 1(един)литър повече от 11 не ми е качвало това за над 3000 км , разбираемо че съм доволен и никога повече на Еко маи маи са големи измекяри.Баща ми потвърждава на неговата кола от 10 на еко 9 на Газпром.А дано се задържи това положени и да не е само в началото,
Върни се в “Автогазови уредби”