Oт къде зареждате газ?
- milen_1975
- Автомобил: VW Passat Variant B4
- Двигател: 1.8 ABS 1993
Re: Oт къде зареждате газ?
В София почти навсякъде газта е 1,24 лв. в момента. Забелязъл съм, че има моменти, когато намаляват за по един ден цената на газта. На Шел, на ОМВ, на ЕКО, на Ромпетрол съм забелязл, че го правят. Два и ли три пъти, като се прибирам нощем, виждам, че газта е станала на 1,19 лв или 1,16 лв. На другата нощ гледам отново си е пак 1,24 лв. Некакви 24 часови промоций ли правят??? 

Грешка за Газпром(както всичко излъгаха ни в началото-не може всеки път да презареждат и качеството е
)!Връщам се отново на ЕКО!

Последна промяна от 3115 на Чет 10 апр 2014 16:22, променено общо 1 път.
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Аз зареждам само от Петрол. Сякаш най-добре ми върви и разходът е приличен. Преди 3 седмици ходих до Варна и на връщане реших да допълня бутилката на ОМВ. Колата направо се спъна.
- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
Аз зареждам само на петрол, ако съм в София само от ОМВ на корабчето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз зареждам само на ОМВ. Тук в Шумен на Омв-то газта от 2 месеца е все на 1,20 постоянна цена. харабийка и кирийка

-
- Автомобил:
- Двигател:
На ОМВ-то в Разград газта е 1,16 и ми дава нормален разход!
- milen_1975
Интересно защо, но като си тръгна за Видин, колкото повече навлизам в Северозапада, толкова повече цените на газта падат. От Враца нагоре говорим за наистина по ниски цени. Ако във София почти не мърда от 1,24 лв. То във Видин е 1,15 или 1,17 лв. А се намират еднолични бензиностанцийки и с по 1,13 лв. Незнам на какво се дължи? Единствено на Лукойл не пипат цената! 

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Лукойл в момента имат прИмоция - 10 стотинки надолу за газта с тяхна карта (до Великден).
Заредих, ама нещо разходът не ми харесва
Заредих, ама нещо разходът не ми харесва

- milen_1975
Вчера заредих в София на ОМВ "Момина чешма" в Дружба 1, и колата не се "изкефи" много. Аз съм зареждал навремето перфектна газ от там, и то не веднъж 

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
моята пък вчера се изкефи от ОМВ Слатина......

-
- Автомобил: Volkswagen
- Двигател: ABD
Ромпетрол както и Shell,но поради липсата на тези две бензиностанции в града ми съм принуден при необходимост да зареждам от газ която не ми е допаднала определено Ем Си Ви...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да изкажа мнението си за бензиностанции ГАЗПРОМ - преди няколко дни трябваше да тръгвам за Велинград и реших да заредя на посочената верига и по-точно на бензиностанцията им в гр. София, кв. "Дружба". Първо да започнем от зареждането - заредено ми бе точно количество (или поне токова, колкото винаги ми е събирала бутилката при нормално зареждане). Второ - обслужването беше на ниво, като дори се поинтересувах от къде пристигат горивата, като служителят ми обясни, че бензин и дизел карали от Сърбия (тамошния представител на ГАЗПРОМ), а газта идвала от Русия. Трето - цената - при зареждане на гориво за 50 лева получавате карта за отстъпка в размер на 7 ст. за литър независимо от вида заредено гориво. За да се възползвате от това намаление е необходимо да се зарежда минимум за 20 лева. Тази карта важи до 30.06.2014г. и е за 3 зареждания, като на всяко от зарежданията ти слагат печат (интересно е, че при това зареждане не ми сложиха :) ) Друга интересна промоция, която имат е отстъпка в размер на 5 ст. от всеки вид гориво в петък и събота, като тук вече няма значение количеството заредено гориво! Четвърто - поведение на автомобила и разход - може така да ми се е сторило, но веднага след като заредих и потеглих (бутилката ми беше напълно празна преди да заредя) усетих промяна в работата на мотора в положителна насока, изразяваща се е по-плавна и равномерна работа на същия. Ускорението и общия вървеж на автомобила бяха добри. За разход не мога да кажа какъв е бил, но според мен е нормален, дори по-нисък от обикновено. След като стигнах във Велинград, днес на връщане заредих отново на ГАЗПРОМ на излизане от града в посока Пловдив. Като и при това зареждане се потвърдиха досегашните ми и описани по-горе наблюдения. Извод: отново бих заредил на тази верига бензиностанции, като предимно искам да зареждам автогаз (пропан - бутан). Моето мнение е, че към момента горивата са добре и ще останат така, докато не се поутвърдят на нашия пазар и след това очаквам да побългарят нещата и да влошат качеството 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Лукойл, адски зле е газта
, пълен батак е на еко
веднъж заредих и само вода тече от ауспуха, и повече не повторих. шел
нямам добри отзиви както и за лукойл, остава само ОМВ
от големите вериги засега там съм се спрял. Дава ми добър разход и най малка фира в литрите спрямо обозначените на бутилката 

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
още един глас за газпром, вървежа е мааалко по-слаб от на петрол, но зареждат колкото трябва за предпочитане са пред боклуците на шел и лукойл
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
stoyan0304 написа: веднъж заредих и само вода тече от ауспуха, и повече не повторих.
А ти сливова ли очакваш да потече? Образовай се в областта на горивата.
Върни се в “Автогазови уредби”