Гергин написа:А това с реглажа и т,н по сервизи за мен си е чиста загуба на пари и време. Държили хубави обороти на празен ход? Държи. При ускорение усещали се глъхнене? Не. Фитър въздушен сменен ли е на 5хил.км? Да. Свещи и, кабели и т.н добре ли са? Да. Значи центровката ти е екстра.
stefan4o написа:Гергин написа:А това с реглажа и т,н по сервизи за мен си е чиста загуба на пари и време. Държили хубави обороти на празен ход? Държи. При ускорение усещали се глъхнене? Не. Фитър въздушен сменен ли е на 5хил.км? Да. Свещи и, кабели и т.н добре ли са? Да. Значи центровката ти е екстра.
Гергине, недей така. Моята държеше празен ход, вървеше доста добре, с нов филтър. Бях я докарал до 16/100 лятото, след реглаж, разходът падна с около 4 литра на 100 км... Така че дай малко по-сериозно. Според мен колегата да отиде на газанализатор ама при някой, който знае как да чете инфо от показанията на уреда
Колата колега се кара предимно градско баща ми ходи на работа с нея... схемата е такава-сутрин пали на газ отива до работата 2км гаси после пали отива за кафе 1-2км връща се в работата остава я вечер пак пали на газ прибира се зимам я аз за малко из софия за задръстванята
По сериозен от това не знам как да съм. И няма какво толко да се чете на тоя уред. Въпросът е какъв уред се чете, а не кой го чете. Ти разглеждал ли си такъв? Щото аз ги продавах!!
Ще се радвам ако Машината се включи тук, но явно е доста зает.
5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.
golfajiata golf 2 написа:Колеги относно разхода днес купих нов въздушен филтър а тези дни ще купя нови свещи за газ Bosch Iridium-LPG/CNG много ми ги нахвали един приятел били добри откъм ряз при тръгване и динамика и били специално за автомобили с газ ще гледам да купя оригинални дано не попадна на ментетаи след седмица ще пиша резултати за разход:beer ПП. Ето ги и свещите Първата е за газ а мойте в момента са като последната.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта