muns61 написа:Какви са изпарителя и рейката? Компютъра какъв е?
казаха ми но ме заболя главата
и не запомних . с две години гаранция или 50 000 км. и така.ще го мисля ама едва ли ще гио измисля muns61 написа:Какви са изпарителя и рейката? Компютъра какъв е?
и не запомних . с две години гаранция или 50 000 км. и така.ще го мисля ама едва ли ще гио измисля wetrelaks написа:здравейте,газаджиите ми казаха газов инжекцион.някакви 880 лева с евросонда и италианса уредба с БГ.компютър . честито !!!!
wetrelaks написа:muns61 написа:Какви са изпарителя и рейката? Компютъра какъв е?
казаха ми но ме заболя главатаи не запомних . с две години гаранция или 50 000 км. и така.ще го мисля ама едва ли ще гио измисля

Т.е. ако аз например с тая кола пътувам много и съм перфекционист (подчертавам, не значи всичко оригинално и за много пари да се купува) бих сложил още в момента на покупката ГИ. Има доста писано какви са разликите между АГУ и ГИ във форума, какви са предимствата и недостатъците на двете и т.н. Разбира се така гледам аз от своята собствена камбанария, допускам да има и други читави варианти, но ако не са подплатени с цифри звучат като ловно-рибарските истории. Разликата от хубавото АГУ и евтиното ГИ е сигурно под 300 лева...
wetrelaks написа:... а и паста б3 ми беше малък вече...

velinsl написа:wetrelaks написа:... а и паста б3 ми беше малък вече...
Какво толкова товариш вътре?
Баси.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта