Днес ще ми слагат метанова уредба
аз карам моя аквариум от аватара само на газ,55лт.бутилка- гори ми 9 смесено,и тъй като ми трябват 200 кинта да го накарам да се движи на бензин смятам да му махна резервоара в който имам бенц поне да не тежи.
Последна промяна от vladtod® на Чет 30 авг 2007 10:25, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:екстра си направил, щом така си преценил, значи така е най-добре за теб
аз градско харча 15/100 газ - демек 15 лв. на 100 км. и то на газ
ако можех да харча 5-6 лв. на 100 км. щеше да ми е екстра, но просто за сега имам други приоритети
поздравления от мен
бат милко ти ме съсипа

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Ludia написа:batmilko написа:екстра си направил, щом така си преценил, значи така е най-добре за теб
аз градско харча 15/100 газ - демек 15 лв. на 100 км. и то на газ
ако можех да харча 5-6 лв. на 100 км. щеше да ми е екстра, но просто за сега имам други приоритети
поздравления от мен
бат милко ти ме съсипа![]()
15 разход -много бре
аз със каране в лютеницата го докарвам до 14
аз па повече от 11 не съм успял

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
метан
Честита придобивка колега! Най - важно си евтиното придвижване. Като си засека километража и вида 25-30 000 км градско в София годишно и аз се змислям за метан. А 10% са разходите за гориво на тези, които си карат колите само през уикенада. Сподели къде ти я монтираха и колко би излязла с 2 по 25л. бутилки. Че ми трябва и малко багажник на Голфа.
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: метан
lozan67 написа:Честита придобивка колега! Най - важно си евтиното придвижване. Като си засека километража и вида 25-30 000 км градско в София годишно и аз се змислям за метан. А 10% са разходите за гориво на тези, които си карат колите само през уикенада. Сподели къде ти я монтираха и колко би излязла с 2 по 25л. бутилки. Че ми трябва и малко багажник на Голфа.
Слагах я при ГАЗДОКТОРС (хахаха) на ломско шосе, завоя за Обеля(метростанция 1) аз съм с 3 ботилки по 20 литра , събира близо 9 лв метан, демек около 8 кг метан
http://www.gasdoctorsbg.com/za-kontakti.htm
ето им сайта ... имам забележки ама нали свършиха работата и то бързо ,
закарах колата в неделя вечер и в понеделник в 17 часа вече бях с метан
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
The_Machine написа:А като цена каква беше и сложиха ли ти аванспроцесор?
Цената беше 1200 + 30 лева за узаконяване
аванспроцесор не са ми слагали ..сам си връткам делкото , сег а съм го завъртял 3-4 мм посоко обратна на час. стрелка и е добре.
Тази вечер сменях мигач и свещи Бриск супер 3 електродни сложих ... ще гледам как е утре
Супер решение си взел.
Имам познати, които от върли привърженици на бензина, стават такива на газста, само като видят сметката на бензиностанцията.
При мен газ/бензин градско все си гори 10/100 - това са 10лв. на 100 километра!!! А аз правя над 1500 само градско. 150лв !!!!
Даже и аз се замислям за метан, но съм с комби и то Хонда и нещо не мога да измисля как да сложа бутилките
Имам познати, които от върли привърженици на бензина, стават такива на газста, само като видят сметката на бензиностанцията.
При мен газ/бензин градско все си гори 10/100 - това са 10лв. на 100 километра!!! А аз правя над 1500 само градско. 150лв !!!!
Даже и аз се замислям за метан, но съм с комби и то Хонда и нещо не мога да измисля как да сложа бутилките

- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
Gandalf написа:Супер решение си взел.
като си с хонда комби кво правиш още тука

- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
mafiota написа:Има и карбонови бутилики, един познат на вектрата си е с такава и не е пипал нищо по окачването.
Да така е има и карбонови,ама доколкото знам са доста скъпи все още...руснаците са направили някакви олекотени бутилки,ама не ги вкарват защото ги удрят с ебати митото и стават доста скъпички
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
kossel написа:The_Machine написа:А като цена каква беше и сложиха ли ти аванспроцесор?
Цената беше 1200 + 30 лева за узаконяване
аванспроцесор не са ми слагали ..сам си връткам делкото , сег а съм го завъртял 3-4 мм посоко обратна на час. стрелка и е добре.
Тази вечер сменях мигач и свещи Бриск супер 3 електродни сложих ... ще гледам как е утре
Между другото казват,че е най подходящо да си с 1 електродни свещи,защото при другите можело да се получи забавяне на искрата и да гърми...това ми го каза газаджията...но и аз съм с 3 електродни БЕРУ свещи и засега нямам проблеми

Върни се в “Автогазови уредби”