За или против газова уредба.
Re: За или против газова уредба.
По каталог тия ходни ги дава тда горят почти като ФВ, едва ли е толкова голяма разликата. Въпроса е подръжка и части как не са, не само разход. Малко реклама на Хонда обърна темата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А реклама...на 10-15 годишни хонди...аз като цяло уважавам всяка марка, и по-конкретно модел,който е читав.Независимо от марката.Карал съм като служебни имал съм и лични,ползвал съм и от приятели какво ли не.Което си е читаво е читаво,независимо немско,френско,японско,корейско.От всичко има боклуци има и сполучливи модели
Спцялно за сивик vti с много яко каране гори 10,клио 1.4 98 коня също,само дето мирише на изгоряло като спреш за разлика от хондата
,ама пак е доволно здраво и евтино за поддръжка ,и май е правено в Турция дори
2003не го знам точно кой номер клио се води.Няма значение де.Понеже не съм карал тди до откат в града ми е интерсно примерно голф 4 1.9тди като се кара до откат колко гори,някой ако е пробвал 

agent_kowalski написа: Спцялно за сивик vti с много яко каране гори 10,клио 1.4 98 коня също,само дето мирише на изгоряло като спреш за разлика от хондата,ама пак е доволно здраво и евтино за поддръжка ,и май е правено в Турция дори
2003не го знам точно кой номер клио се води.Няма значение де.Понеже не съм карал тди до откат в града ми е интерсно примерно голф 4 1.9тди като се кара до откат колко гори,някой ако е пробвал
Не е нужно да натякваш по 2-3 пъти еднии същи неща. Най-добре си е ФВ(и родата) с ГИ(АГУ).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е добре си е,спор няма
Просто да се повторя,уважавам всяка кола,която се е доказала като добра и читава,независимо от марката и произхода 

- nakoviq
- Автомобил: Vw Corrado
- Двигател: 9A
газ=кенеф кой квото иска ми разпраа
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nakoviq написа:газ=кенеф кой квото иска ми разпраа

с голфа който не е газов кенеф му слагам 2х20
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nakoviq написа:газ=кенеф кой квото иска ми разпраа
Сельо

P.S.Там по вашия край с 10 лева бензин сигурно карате по 2 седмици , по нашия и ден няма да мога да изкарам , за по-големите градове не искам и да мисля . Или дизел ? Почти същото . Лъвското сърце по-долу много правилно каза - обяснете защо се износва повече мотора ? Експертите дават до 15-20 % увеличен живот на мотора , тука и от експерти има по-големи , браво

Последна промяна от Ivan4u на Съб 18 юни 2011 20:03, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nakoviq наливай си бензин в 22 годишния голф,че да те надживее да не се повреди 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ех боже,писна ми от комплексари...Защо като кара някой на газ е селяния?Защо като съм в Англия примерно хората се фукат,че карат спортни коли на газ или метан и имат стикери на които пише''Аз опазвам околната среда'' и се гордеят с това!!! А и там газта е на половината от цената на бензина!Но понеже нали бензина е по-скъп и аз като карам на бензин нали съм големия ГЪЗАР!Другите нямат пари за бензин...Истината е,че никой няма пари за бензин,или просто иска да ги харчи за нещо читаво...Иначе карам два дизела,една бензинка и една бензинка на газ... Сигурно съм от село... И само за справка,колата дето ми е на газ е с ДОКРАЙ отвити кранчета на газовата за да върви повече от на бензин и действително е така-НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА колко газ ми харчи,но при всички положения е пак по-малко отколкото ако е на бензин!
Ей,мисленето докато не ви се промени,нищо добро не ви чака!!!
Ама при 500 години робство и 45 години комунизъм,какво да очаква човек... Има сума ти европейци с по 4000 евра заплата дето карат на алтернативно гориво! Престанете с простотиите! Ама те са европейци,сеш ли се??? А затова на какво гориво живее повече мотора,само ми кажете защо използвате бензин
като трябва да се промие нещо метално от масло или грес и приключваме спора!

като трябва да се промие нещо метално от масло или грес и приключваме спора!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Е добре че беше ти да ни кажеш какво да направиме за да станеме европейци 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
И къде съм написал какво да правите??? Че не разбрах??? Успех с такова мислене и комплексарщини! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 +1
lion_heart002 написа: И само за справка,колата дето ми е на газ е с ДОКРАЙ отвити кранчета на газовата за да върви повече от на бензин и действително е така-НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА колко газ ми харчи,но при всички положения е пак по-малко отколкото ако е на бензин!Ей,мисленето докато не ви се промени,нищо добро не ви чака!!!
Ама при 500 години робство и 45 години комунизъм,какво да очаква човек...
... и 22 години преход.
Иначе си прав, на газ го няма ограничението на максималнта скорост и определено си е далеч под бензиновия разход.
-
- Автомобил:
- Двигател:
само газов инж признал съм го голфа ми върви супер но и 20лв месечно за бензин
- tsok
- Автомобил:
- Двигател:
Много години се чудя ,защо има хора който като чуят газ ,ток ги удря.Всеки си преценява с какво гориво да кара.И най големия им довод е че се скапва мотора,интересно 20 години ли ще карат колата.На тези същите им предлагам ;спирайте алкохола-скапва се черния дроб,спирайте пушенето -скапва се белия дроб,спирайте червените меса - увеличава се уреата в кръвта и от там подагра,грам мазнина да не сте хапнали -холестерол,кръвно и
.За малко да забравя тези,който ,казват че не искат бомба в колата ,да си изхвърлят бойлерите, че те каква бомба са ,виждал съм гръмнал бойлер,едната стена върху спалнята ,другата на тротоара.Нищо лично към колегите който ще се засегнат,но всеки има глава на раменете и си преценява какво ще прави с колата си .Но да се критикува така остро е глупаво,особедно когато мнението е необосновано,чул нещо и това е...... 

Върни се в “Автогазови уредби”