Цените на газта
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цените на газта
Ми на мен нещо като ми е скъпо не го купувам.Ти да не си мислиш че ще ти свалят цената защото се възмущаваш във форума.
Аз зареждам газ на Еко на бул българия преди НДК, иначе живея в брезите и газстанцията до BESO на Тодор Каблешков също ми е близо, но бях чул,че понеже е евтина газта там не била качествена, а сега др чета...ако е читава започвам и аз оттам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
JC написа:Аз зареждам газ на Еко на бул българия преди НДК, иначе живея в брезите и газстанцията до BESO на Тодор Каблешков също ми е близо, но бях чул,че понеже е евтина газта там не била качествена, а сега др чета...ако е читава започвам и аз оттам
Да ти кажа няма да съжаляваш

А по отношение на ЕКО-то на бул. Бълагария от която зареждаш ще кажа само едно - ПОВЕЧЕ НИКОГА ТАМ!!! Ето и причината, която отразих подробно и в друга тема!!!
Колеги да Ви споделя случка от онзи ден! Значи отивам на бензоностанция ЕКО на бул. "България" в посока НДК. Спирам на колонката за газта и казвам на момчето налей ми газ до горе и бензин за 10 лева! Той ме предупреждава, че първо трябва да си платя газта, за да мога да освободя колонката за да сипе и бензин! Отивам аз на касата и чакам докато ми заредеи газ, но ми направи впечатлиние, че самото зареждане трае доста дълго, но изчаках! Когато дойде ред да платя газта какво се случи - моята бутилка е 43 литра, като досега повече от 33 и някакви там грамове не е побирала, просто така е настоен поплавъка! Жената на касата ми казва дължите за газ 53 лева и някакви стотинки!!! Аз веднага стоплям и питам колко газ е заредено и тя ми дава касовата бележка - 43.25 литра

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Я кажи, като си с Фобос, каква ти е сондата на бутилката?
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Aз също не съм доволен от Еко и най-специално бензиностанцията им в Благоевград! Колкото и пъти да съм зареждал там винаги колата ми е давала поне с 1л разход от другите бензиностанции и за това повече няма да зареждам там.. За другите градове нямам наблюдения,но определено на Благоевградското Еко им е гнила работата! Имам и приятели,които също се опралкват от това еко.
BG_POLICE, виж поне каква е течността за чистачки. Ако е хубава от 6-7 лв. си компенсиран в голяма степен. Лошо ако ти е пробутал нещо за 2лв.
BG_POLICE написа:JC написа:...не стига че газта е 1.33 лева, не стига че в БГ са гадни всички горива, ами и гледата да ти го набутат до ушите, кой с каквото може!!!
Не стига вече е 1,35. И мен ме преебах на Екото. За първи път догоре ми събра 50лв газ(38литра), обикновено на 35 блокира.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз заредих на OMV днес. Кварталните газстанции нямаха газ. Явно е яка спекулацията с цената и не знаят какво да правят. Гледам и цената се сменя всеки ден почти...

-
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Я кажи, като си с Фобос, каква ти е сондата на бутилката?
Доколкото знам е Томасето!
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Не изключва нивомера и ти пълни бутилката догоре. Това е опасно. Ако си в гаранция, бягай да ти я сменят.
-
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Не изключва нивомера и ти пълни бутилката догоре. Това е опасно. Ако си в гаранция, бягай да ти я сменят.
Да в гаранция е но съм решил да видя дали ще го направи пак за да съм сигурен! Освен това нали се сещаш, че дори и да има проблем в 43 литрова бутилка няма как да побере 43.25 литра

Задължително изчаквам да видя ,как ще се "занули" колонката преди да тръгна към касата.
- integrale45
- Автомобил: Audi 80 quattro 20V
- Двигател: AJL 1997
- Контакти:
BG_POLICE написа:А по отношение на ЕКО-то на бул. Бълагария от която зареждаш ще кажа само едно - ПОВЕЧЕ НИКОГА ТАМ!!!
ЕКО в гр. Русе: Преди 2 години в предната си кола имах към 5 литра газ в бутилката,която беше 30 литрова и повече от 25 не побираше.Казвам на ЕКчО-пълни догоре

- integrale45
- Автомобил: Audi 80 quattro 20V
- Двигател: AJL 1997
- Контакти:
velinsl написа:xploid91 написа:Днес 1.35/л Взеха да прекаляват.
Само да допълня за тези предложения за стикери - и колите да си запалим публично нищо няма да се постигне.
Имам една идея.На някой може да му се стори странна и тъпа,но какво да се прави,трябва да се намери някакво решение. Трябва да се сътвори кратък и ясен текст от рода:Уважаеми потребители на пропан-бутан,................изкупната цена на газта на бензиностанциите е около 0,50 лв (това трябва да го проверим), а ни я продават за 1,35 лв/не ми се мисли сега още от сутринта за точния текст и ще предложим, да се зарежда от малките газстанции/.След това тези стикерчета да се наслагат под чистачките на автомобилите,които видимо имат АГУ/пълнителите на повечето са извън колата/.Аз бих дал на децата в квартала по някоя почерпка и да обиколят колите и да ги наслагат.
Върни се в “Автогазови уредби”