Монтирани автогазови уредби на VW в снимки и коментари.
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Fiend написа:Още едно газирано AFT с Полски ГИ. Първите 30км тест и съм доста доволен, но се чудя 4 години какво чаках !!!Благодарско на всички колеги от форума зареди които прозрях истината
Успех и мноого безаварийни.
След още 4 години като сложиш метан ще се чудиш защо си чакал 4 години и не си го направил ... аз така сега се ядосвам ... метана е красота 200 км за 10 лева . Аз сега съм с метан и пропан бутан едновременно

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- sarafa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте на всички от сем. гзови
накрая и аз се реших да присъединя скромното голфче на жена ми към вашето семейство, а то е 1.6 АЕК или пълна ижекция за това уредбата е газов инжекцион на Tartarini(италианска), а фирмата която ми го монтира е http://www.sofgas.hit.bg/ като цяло съм доволен от свършената работа, но можеше и по добре да се постараят, но нали винаги има едно НО
Съответно бутилка е на мястото на резервната гума 43л. ( доста надига, но е по добрият вариянт от някоя пура или 28л. която докато заредиш и пак си на колонката
) другото съм го снимал

Като цяло съм доволен само да бяха се постарали повечко с дюзите да бъдат максимално на долу, а те както им е било удобно
ама иначе е така както им казах да няма стърчащи кабели и излишни неща или да бъде красиво все пак е на жена ми 

Като цяло съм доволен само да бяха се постарали повечко с дюзите да бъдат максимално на долу, а те както им е било удобно

- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
sarafa написа:Здравейте на всички от сем. гзовинакрая и аз се реших да присъединя скромното голфче на жена ми към вашето семейство, а то е 1.6 АЕК или пълна ижекция за това уредбата е газов инжекцион на Tartarini(италианска), а фирмата която ми го монтира е http://www.sofgas.hit.bg/ като цяло съм доволен от свършената работа, но можеше и по добре да се постараят, но нали винаги има едно НО
Съответно бутилка е на мястото на резервната гума 43л. ( доста надига, но е по добрият вариянт от някоя пура или 28л. която докато заредиш и пак си на колонката
) другото съм го снимал
Като цяло съм доволен само да бяха се постарали повечко с дюзите да бъдат максимално на долу, а те както им е било удобноама иначе е така както им казах да няма стърчащи кабели и излишни неща или да бъде красиво все пак е на жена ми
Красиво е станало ...
ОФф: Двигателният ти отсек е като аптека ве колега ... БРАВО !!!
Я дай една снимка на багажника да видим колко повдига
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
sarafa написа:Цената е 1150лв. + 50лв. за бутилката + 50лв. за зарядното + 70лв. евро сондата и отчитането на копчетоне знам дали е много или нормално, но определено си заслужава парите при условие колко труд се хвърля и най важното не се намира разлика между газ и бензин
с две думи заслужават си парите
Направо е без пари

sarafa написа:Цената е 1150лв. + 50лв. за бутилката + 50лв. за зарядното + 70лв. евро сондата и отчитането на копчетоне знам дали е много или нормално, но определено си заслужава парите при условие колко труд се хвърля и най важното не се намира разлика между газ и бензин
с две думи заслужават си парите
Хайде ,да я караш безаварийно!!!

Аз именно ,заради повдигането не поставих кръгла бутилка в багажника. И да знаеш ако ,са ти я регулирали добре дава 1/1 бензин/газ .Също с Тартарини съм-гледам,че е паднала цената това е добре/Може би защото в Столицата все пак предлагането е по-голямо/
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето ме и мен,едно ловато за 1400 лв с бутилка тип резервна гума
ПС леле как ги слагате тея снимки бе хора
[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/1267/981422217_m.JPG[/img][/img]

ПС леле как ги слагате тея снимки бе хора

[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/1267/981422217_m.JPG[/img][/img]
Последна промяна от valio kita на Съб 02 авг 2008 17:45, променено общо 4 пъти.
- Shefito
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
И аз сложих ГИ в СофГаз (по препоръка на членове от форума). Колата е Г4 1.6 8V 1998 год.
Като цяло съм доволен. Сложиха ми бутлка от 40л , въпреки че се уговорихме за 32л , тази определно идва голяма и заема от багажника.
Колата я оставих в 8.50 и в 13.00 ми звъннаха , че е готова. Нивомерът в купето е поставен на възможно най-идиотското място , но за него забравих да им кажа, така че нямам претенции.Колата върви почти като на бензин, може би съвсем леко по-слабо, разход не съм засичал. Цената е 1150лв. + 26лв. за узаконяване в друг сервиз.
И аз сложих ГИ в СофГаз (по препоръка на членове от форума). Колата е Г4 1.6 8V 1998 год.

Като цяло съм доволен. Сложиха ми бутлка от 40л , въпреки че се уговорихме за 32л , тази определно идва голяма и заема от багажника.
Колата я оставих в 8.50 и в 13.00 ми звъннаха , че е готова. Нивомерът в купето е поставен на възможно най-идиотското място , но за него забравих да им кажа, така че нямам претенции.Колата върви почти като на бензин, може би съвсем леко по-слабо, разход не съм засичал. Цената е 1150лв. + 26лв. за узаконяване в друг сервиз.
Върни се в “Автогазови уредби”