Монтирани автогазови уредби на VW в снимки и коментари.

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Вто 10 юни 2008 17:07

30л. ефективно 24л. за газ така ми казаха момчетата. Ако слагам отгоре щело да се развали неьо си и да отпуска нещо такова ми казаха...

Потребителски аватар
Fiend
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fiend » Пет 20 юни 2008 20:43

Още едно газирано AFT с Полски ГИ. Първите 30км тест и съм доста доволен, но се чудя 4 години какво чаках !!! :banghead: Благодарско на всички колеги от форума зареди които прозрях истината love.vwclub Успех и мноого безаварийни.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 20 юни 2008 21:15

Fiend написа:Още едно газирано AFT с Полски ГИ. Първите 30км тест и съм доста доволен, но се чудя 4 години какво чаках !!! :banghead: Благодарско на всички колеги от форума зареди които прозрях истината love.vwclub Успех и мноого безаварийни.

След още 4 години като сложиш метан ще се чудиш защо си чакал 4 години и не си го направил ... аз така сега се ядосвам ... метана е красота 200 км за 10 лева . Аз сега съм с метан и пропан бутан едновременно :idea:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 09 юли 2008 12:45

VW Golf MK3 2,0 ADY 115 HP Lovato Easy Fast
40Л бутилка, евросонда, нивомер в купето

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 09 юли 2008 12:46

модата на скритата капачка :D

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 09 юли 2008 12:49

Тенкс ту ю :)
Дразни ме само, че трябва да се изрязва и има надписи по периферията и си личи, че е имало модифичи :(

Потребителски аватар
sarafa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sarafa » Вто 15 юли 2008 19:22

Здравейте на всички от сем. гзови :lol: накрая и аз се реших да присъединя скромното голфче на жена ми към вашето семейство, а то е 1.6 АЕК или пълна ижекция за това уредбата е газов инжекцион на Tartarini(италианска), а фирмата която ми го монтира е http://www.sofgas.hit.bg/ като цяло съм доволен от свършената работа, но можеше и по добре да се постараят, но нали винаги има едно НО :D Съответно бутилка е на мястото на резервната гума 43л. ( доста надига, но е по добрият вариянт от някоя пура или 28л. която докато заредиш и пак си на колонката :wink: ) другото съм го снимал :P
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Като цяло съм доволен само да бяха се постарали повечко с дюзите да бъдат максимално на долу, а те както им е било удобно :? ама иначе е така както им казах да няма стърчащи кабели и излишни неща или да бъде красиво все пак е на жена ми 8)

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Вто 15 юли 2008 21:59

sarafa написа:Здравейте на всички от сем. гзови :lol: накрая и аз се реших да присъединя скромното голфче на жена ми към вашето семейство, а то е 1.6 АЕК или пълна ижекция за това уредбата е газов инжекцион на Tartarini(италианска), а фирмата която ми го монтира е http://www.sofgas.hit.bg/ като цяло съм доволен от свършената работа, но можеше и по добре да се постараят, но нали винаги има едно НО :D Съответно бутилка е на мястото на резервната гума 43л. ( доста надига, но е по добрият вариянт от някоя пура или 28л. която докато заредиш и пак си на колонката :wink: ) другото съм го снимал :P
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Като цяло съм доволен само да бяха се постарали повечко с дюзите да бъдат максимално на долу, а те както им е било удобно :? ама иначе е така както им казах да няма стърчащи кабели и излишни неща или да бъде красиво все пак е на жена ми 8)

Красиво е станало ...
ОФф: Двигателният ти отсек е като аптека ве колега ... БРАВО !!!
Я дай една снимка на багажника да видим колко повдига

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 15 юли 2008 22:53

Ех... Санчо, Санчо... :)
Красиво е станало иначе.
Колега, колко пари ти струваше Тартаринито?

Потребителски аватар
sarafa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sarafa » Сря 16 юли 2008 9:40

Цената е 1150лв. + 50лв. за бутилката + 50лв. за зарядното + 70лв. евро сондата и отчитането на копчето :roll: не знам дали е много или нормално, но определено си заслужава парите при условие колко труд се хвърля и най важното не се намира разлика между газ и бензин :wink: с две думи заслужават си парите :)

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Сря 16 юли 2008 18:29

sarafa написа:Цената е 1150лв. + 50лв. за бутилката + 50лв. за зарядното + 70лв. евро сондата и отчитането на копчето :roll: не знам дали е много или нормално, но определено си заслужава парите при условие колко труд се хвърля и най важното не се намира разлика между газ и бензин :wink: с две думи заслужават си парите :)

Направо е без пари :)

volf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот volf » Сря 16 юли 2008 20:51

sarafa написа:Цената е 1150лв. + 50лв. за бутилката + 50лв. за зарядното + 70лв. евро сондата и отчитането на копчето :roll: не знам дали е много или нормално, но определено си заслужава парите при условие колко труд се хвърля и най важното не се намира разлика между газ и бензин :wink: с две думи заслужават си парите :)

Хайде ,да я караш безаварийно!!! :D
Аз именно ,заради повдигането не поставих кръгла бутилка в багажника. И да знаеш ако ,са ти я регулирали добре дава 1/1 бензин/газ .Също с Тартарини съм-гледам,че е паднала цената това е добре/Може би защото в Столицата все пак предлагането е по-голямо/

Потребителски аватар
zdravko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdravko » Сря 16 юли 2008 21:06

smg написа:ето как е при мен....
Изображение

:офф Колега, какви доработки си правил с въздуховода, свързващ възд. филтър с колектора? И картерните маркучи къде отиват, че не се вижда добре?

Потребителски аватар
valio kita
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valio kita » Вто 29 юли 2008 8:15

ето ме и мен,едно ловато за 1400 лв с бутилка тип резервна гума
ПС леле как ги слагате тея снимки бе хора :oops:Изображение
[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/1267/981422217_m.JPG[/img][/img]
Изображение

Последна промяна от valio kita на Съб 02 авг 2008 17:45, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Shefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shefito » Съб 02 авг 2008 15:50

Здравейте!
И аз сложих ГИ в СофГаз (по препоръка на членове от форума). Колата е Г4 1.6 8V 1998 год.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Като цяло съм доволен. Сложиха ми бутлка от 40л , въпреки че се уговорихме за 32л , тази определно идва голяма и заема от багажника.
Колата я оставих в 8.50 и в 13.00 ми звъннаха , че е готова. Нивомерът в купето е поставен на възможно най-идиотското място , но за него забравих да им кажа, така че нямам претенции.Колата върви почти като на бензин, може би съвсем леко по-слабо, разход не съм засичал. Цената е 1150лв. + 26лв. за узаконяване в друг сервиз.

Върни се в “Автогазови уредби”