Извънградско с климатик - 9/100
Градско - 16/100 което ми се струва доста ама какво да се прави
DiabloS написа:Golf 3 1.6 (101 HP) Имам го от скоро и досега два пъти съм пълнил бутилката до горе ...
Извънградско с климатик - 9/100
Градско - 16/100 което ми се струва доста ама какво да се прави
patso84 написа:Пичове, ше го засиля някъде вече тоз моя Голф поне да знам, че нема да имам ядове! Смених свещи, дистрибуторна капачка и палец... и настройка ми напраиха на газовото малко и пак същата работа - 21,4 на 100 в града ... ква е тая газ, кво е това чудо... :Х
patso84 написа:Колеги, там е работата, че извънградско нема никакъв дерт. По принцип си карам с около 120, от време на време 130-140, но разхода ми извън града не е бил повече от 8.5/100 и не е. Но почна ли да карам в града и разхода е абсолютно ненормален и ше се побъркам вече с таз таратайка, много ме дразни!!! Работи перфектно и на бензин и на газ, не прекъсва, не си мени оборотите... смених достатъчно неща по нея и все тая. И това ми е пределно ясно, че когато е студена гори повечко, но дори и след като е загряла все същата работа, изпарителя си се затопля и той... бързичко си достига нормалната температура на работа ( 80 градуса е мойта), най-много на 2-я километър и си е загряла, е не прегрява де) на 80 си стои... та не знам вече за какво друго да се сетя. И по майстори ли не ходих и все тая! Дано никой да няма моя проблем, че то това ти е враг на джоба... сложиш 10 лева, врътнеш 2- 3 обиколки тук- там и си до там...тряя пак на някоя бензиностанцийка за газ... абе луда работа!
patso84 написа:Стига ве хора... кога и моята кола ще гори толкова малко?? Направо си мечтая май вече за такъв разход...
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: dvd_video и 51 госта