Реших да сложа газов инжекцион и споделям първите си впечатления от него.
Има 3 режима на работа нормален, икономичен -5% и спортен +10%
Пали винаги на бензи и когато стигне 30 градуса на водата автоматично обръща на газ.
Разхода извън градско при нормално каране 100 - 120 е 8л ,
а кгато го натискам здраво ми отчете 11л ,градско нормално 9л,
В ускорение и максимална скорост разлика няма ,скорости няма да споменавам но на 5та вървеше с 6400 пборота на газ
Инжекциона е Фобос.

Газов Инжекцион на 2.0 16V АBF.Монтиран
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газов Инжекцион на 2.0 16V АBF.Монтиран
а дали го храни във високите обороти или са го оставили да минава на бензин без да отчита на бутона
дано греша
дано греша
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега адванс процесор монтираха ли ти? С него работата на двигателя е много по добра. Инче като цена/качесто Фобоса са на добро ниво (имат проблем при коли с турбо).
- mladennn
- Автомобил:
- Двигател:
във високите няма проблем не обраща на бензин,обраща единсвено ако налягането падне критично демек сваршва газта,обращането става така че не усещаш кога става единствено по зумера на клуча които изписуква, а дали има аванс процесор нямам си и на идея мисля че газовия комп трябва де се справя с тея неща 

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
В сервиз ли я поставяха и колко пари излиза тая марка инджекцион 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Jorogas няма как да разбере обръща ли на бензин,заложено е в софта и клиента не го вижда.Сигурен че над 4500-5000 оборота работи на бензин.Провери настройките в друг сервиз и ще изляза прав 

- mladennn
- Автомобил:
- Двигател:
в плевен ми го сложиха става за 1 ден ,взех го на лизинг 150 парвоначална + 12 по 80лв абе кам 1200 цялата работа, но определено си струва ивестицията, а за обращането вав високите на бензин над 4500 както казва колегата нама как да стане зщото с 5 литра бенз не ми се вярва да мина 100 км на доман при положение че стрелката на резервоара не е мраднала и милиметар 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mladennn написа:Пали винаги на бензи и когато стигне 30 градуса на водата автоматично обръща на газ.
Настрой го на минимум 35 градуса. Скъсява се живота на изпарителя като обръща на по-ниска температура.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Не си прав 

Нищо вярно с тия 35 градуса и на 30 и на по малко си е добре нищо му няма
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
mladennn написа:в плевен ми го сложиха става за 1 ден ,взех го на лизинг 150 парвоначална + 12 по 80лв абе кам 1200 цялата работа, но определено си струва ивестицията, а за обращането вав високите на бензин над 4500 както казва колегата нама как да стане зщото с 5 литра бенз не ми се вярва да мина 100 км на доман при положение че стрелката на резервоара не е мраднала и милиметар
Важното е, че си доволен..то при условие че се запазва и мощността и разхода е смешен няма как да не си

- mIRIx
- Автомобил:
- Двигател:
Фобоса когато обърне на бензин издава звуков сигнал "пищи" и червената лампа започва да мига , така че защо да не се пътжи до 6500 на газ ?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
mIRIx написа:Фобоса когато обърне на бензин издава звуков сигнал "пищи" и червената лампа започва да мига , така че защо да не се пътжи до 6500 на газ ?
Това е когато връща поради спад на налягането, ако е настроено да връща на бенз винаги над някакви обороти това няма как да го видиш, освен ако не се вържеш с газовия комп - копчето за газта не индикира връщането на бенз...
- mladennn
- Автомобил:
- Двигател:
Изминал сам около 5000км и за сега няма никакви проблеми имам 1.8 моно АБС но кокото и странно да е дори гори малко повече от баткоси 

- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Днес и аз си монтирах Фобос 1 на ABF-чето и се изненадах от вървежа на газ, очаквах да е много по зле, но на практика не може да се различи газ/бензин. Искам да те питам колега дали си си спрял помпата, като ползваш газ да не работи и пробвал ли си другите режими (спортен, икономичен) В сервиза ми казаха, че е най-добре на нормален, понеже мотора е чувствителен и може да натрупа грешки и да грейне таблото при по малка или повече газ.
Върни се в “Автогазови уредби”