Троника ми е развит само един оборот ??

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
pavlin_o.z
Автомобил:
Двигател:

Троника ми е развит само един оборот ??

Мнениеот pavlin_o.z » Пет 26 ное 2010 18:40

Прочетох 4е трябва да е развит поне 2 или 2 и половина моя защо е развит само един оборот?Кара ме така вече четири години гори си нормално 12,5 градско 8 изван града става вапрос за голф 3 ГТИ 2Е с ел.ловато имали такава вазможност само един оборот да е достатачен.Колата наистина не варви кои знаи колко ще пробвам развих 2 оборота да вида какав разход ще даде ина4е наистина по бързо ускорява сега.

Потребителски аватар
pavlin_o.z
Автомобил:
Двигател:

Re: Троника ми е развит само един оборот ??

Мнениеот pavlin_o.z » Пет 26 ное 2010 21:35

никои ли няма мнение?

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 26 ное 2010 21:49

Колега, не че никой няма отговор.Просто това с оборотите на врътката е адски относително за всяка една "врътка" и няма един отговор.Да речем на празен ход можеш да догодиш някаква прилична смес, на газанализатор.По време на вървеж е божа работа целия реглаж, ако не си с ГИ система.Поддържай си филтрите чисти, докарай някакъв реглаж опитно разход/вървеж и това е.Друго просто не се сещам :roll:
А разхода ти градско на газ е съвсем приличен, като знам колко бензин харчи тоя мотор.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пет 26 ное 2010 22:07

Няма такова нещо като обороти на тройника... той се настройва според двигателя :)

Радвай се, че е толкова завит - явно двигателя ти не смуче въздух отнякъде, съответно няма нужда от много газ, за да се получи стехеометрична смес :)

Потребителски аватар
pavlin_o.z
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavlin_o.z » Пет 26 ное 2010 23:28

Стана ми интересно защото в всяка теме пише развиваш 2 оборота и половина и пробваш почвам да завивам моито кранче да вида колко е развито и още на парвата вратка спря.Meжду другото колата се продава http://www.cars.bg/u240023

Върни се в “Автогазови уредби”