Проблем с нова газова
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с нова газова
Здравеите колеги,днеска ми монтираха газова в един сервиз.Но проблемите запо4наха още там,колата работи нормално на ниски,но както изфорсираш до 3000 оборота и не искат да се върнат после,превключвам на бензин оборотите си падат.Проблема с оборотите е само на ГАС ,не безин стъпковото си връща оборотите,което ми гоори ,че си е здраво.И газаджията вдига рамене,явно си не знае горкия почна да си експерементира и да реже на ред кабели и да базика на сляпо,та си взех колата за да не доусере повече нещата.Бях решил да търся друг маистор,но исках да питам и тука дали някои колега не се е сблъсквал с такаъв проблем .Колата е Голф3 ADZ 1.8 моно.
Последна промяна от Golfa e lud на Чет 02 дек 2010 22:02, променено общо 1 път.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с нова газова
Смени газаджията колега, от къде си го намерил тоя нехранимайко, да монтираш газови и да не знаеш болестите при монтиране на газова
Ходи при друг майстор и на тоя не му плащай за монтаж щом колата не ти работи!
Просто си изкарал лош късмет!
Щом ти държи уборотите високо на газ, провери Дроселовата клапа, зачисти я и трябва да се оправи!
Ако ли не на ВАГ- Ком , да си покаже грежките!
В повечето случай се получава като твоя номер, на газ да не работи, но това си е от монтажа!
Желая ти късмет и дано проблема ти е малък!
Че щом от сега са почнали мъките не ми се говори!

Ходи при друг майстор и на тоя не му плащай за монтаж щом колата не ти работи!
Просто си изкарал лош късмет!
Щом ти държи уборотите високо на газ, провери Дроселовата клапа, зачисти я и трябва да се оправи!
Ако ли не на ВАГ- Ком , да си покаже грежките!
В повечето случай се получава като твоя номер, на газ да не работи, но това си е от монтажа!
Желая ти късмет и дано проблема ти е малък!
Че щом от сега са почнали мъките не ми се говори!

Смени газаджията колега,

Това,че си го разбрал веднага има и плюс,защото много хора смениха МПХ и ТПС заради
такива "майстори".
Тук поглеждал ли си:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=44549
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Не мога да разбера , защо като си имаме Машината си правите експерименти.
Най-добре той да я беше монтирал , поне да си я нагласи като хората, сега ще (дано не съм прав) отнеме сума време на някой (ако решиш все пак да не ходиш при Машината) да разбере какво и е.
Не е лошо да кажеш какво си монтирал все пак.
Най-добре той да я беше монтирал , поне да си я нагласи като хората, сега ще (дано не съм прав) отнеме сума време на някой (ако решиш все пак да не ходиш при Машината) да разбере какво и е.
Не е лошо да кажеш какво си монтирал все пак.
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
При положение че сме 21век и всеки борави с PC,не мога да разбера защо се гаврите така със себе си и машинките?Намери си свестен майстор!По горе колегите са ти посочили правилния човек за теб
Успех

Върни се в “Автогазови уредби”