Привет на всички,
Зачетох се по форума и все пак имам някои въпроси. Имам Поло 1999та, 1.4i, 60 коня с 2 врати. Най-важния въпрос каточели е: как би се чувствало с нормална газ ? Ще спре ли тотално да върви или ще мога да си пърпоря из София ? Колко би ми паднал разхода според вас ? Сега ми харчи лятото около 7.5 - 8.5 градско, а зимата качва до към 10.
Мерси предварително !
Поздрави.

Поло 1.4 на Газ ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 1.4 на Газ ?
Разхода няма да падне-напротив,ще се увеличи!Ще падне обаче цената,за която изминаваш всеки 100 km!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Pencp написа:Разхода няма да падне-напротив,ще се увеличи!Ще падне обаче цената,за която изминаваш всеки 100 km!

И е много важно кой майстор и какво ще монтира, за да нямаш проблеми после и да съжаляваш за вложените пари...Може да има малка разлика в динамиката на колата на бензин и на газ, но предполагам, че няма да се пускаш на Drag - ще ти върши работа за в града, дори за по-малко пари на 100 км...
Май съм се навил за Газов Инжекцион на и да ми го монтират Еврогаз /горна баня/ - 990 лв. eurogas-bg.net
надявам се да е добър избор и инвестиция.
ПС: чудя се дали сега да не сипя една добавка за прочистване да дюзите, така профилактично.
надявам се да е добър избор и инвестиция.
ПС: чудя се дали сега да не сипя една добавка за прочистване да дюзите, така профилактично.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
слагаи газо в инжекцион 

Върни се в “Автогазови уредби”