Колеги,
Може ли някой да помогне със снимков материал, от който да е видно как се монтира изпарителя в моторния отсек и къде се свързва - имам предвид кое е най-правилното място за монтаж на изпарителя. Двигателя е HZ с карбуратор.
По какъв начин е най-правилно да се подаде газ към карбуратора - с плочка или чрез разпробиване на карбуратора и навиване на месингов щуцер?
Разполагам с електрически изпарител Landi Renzo модел SE 81, свален от друг автомобил, както и с маркучи, тройници,клапани и др.
Знае ли някой такъв модел Поло колко километра би могло да измине с газова бутилка монтирана на мястото на резервната гума. Всъщност пробега ще зависи от това колко литра газ може да събере бутилката, но аз не знам колко литрова бутилка би се хванала там /гумата е 155/70/13/.
Предварително благодаря на всеки, който се отзове с полезен съвет!

Как да сложа газова инсталация на Поло 2F
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Re: Как да сложа газова инсталация на Поло 2F
Колега,2ра употреба газова уредба ли ще слагаш?
Нямма против но изпаритела и клапана гледай да са нови поне(просто съвет) щото после ще искаш и малко да ти гори 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Довечера ще ти снимам моята
иначе е до алтернатора 

- Христов
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моята е над скоростната кутия, с планка към опорния тампон, с плочка над карбуратора. Разхода е 7-8л/100км като при мен е еднакъв и на градско, и извънградско.
Върни се в “Автогазови уредби”