Газ за Голф 4 1.6
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Газ за Голф 4 1.6
Здравейте колеги може ли да ме насочите към някой газаджия или ако някой от вас се занимава с това.Имам сега газова бутилка но била изгоряла помпата в нея,пък и изпуска.Ако някой знае да може да я оправи ще ида при него.Иначе ако не стане мисля за цяла нова инсталация.Газов инжекцион тип резервна гума 57литра.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газ за Голф 4 1.6
Колега,някой нещо тя мятка по дърветата,за каква помпа в газовата бутилка говориш,освен ако не е измислено нещо за което да не съм чувал.Газта се пълни под налягане и благодарение на това налягане се изчерпва.Има бензинова помпа но там вече е друго нещо.Допитай се първо до съфорумците преди някой да ти отреже главата от кръста.
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Има помпа.Защото е на течна фаза:
"Преимуществото се състои в това, че оригиналното управление на колата на бензин остава такова каквото е и за работа на газ. Освен това, тъй като става впръскване на течна газ, се увеличава мощността на двигателя, като се използват физическите характеристики на пропан-бутана."

Регулатора изпуска когато се отвие,за да влиза газ.И тази помпа подава неравномерно газ.
"Преимуществото се състои в това, че оригиналното управление на колата на бензин остава такова каквото е и за работа на газ. Освен това, тъй като става впръскване на течна газ, се увеличава мощността на двигателя, като се използват физическите характеристики на пропан-бутана."

Регулатора изпуска когато се отвие,за да влиза газ.И тази помпа подава неравномерно газ.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм специалист, но за помпите на течна фаза знам, че струват колкото Голфа, а пък и ресурса им е много малък. Щом не е умряла съвсем, що не пробваш да я рециклираш.
ТФ си е голяма щуротия, но все още специалистите у нас са малко или изобщо ги няма. Направи си сметка кое ще ти е по-изгодно и ако системата не подлежи на ремонт или е над една хилка, слагай ГИ.
ТФ си е голяма щуротия, но все още специалистите у нас са малко или изобщо ги няма. Направи си сметка кое ще ти е по-изгодно и ако системата не подлежи на ремонт или е над една хилка, слагай ГИ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега! Преди седмица сложих газ на моя GOLF3 1.6i AEK Г.И. и при разговорите с майстура не чух да има газова помпа. В газовата система има ботилка, евросонда, изпарител(редуктор), инжектори и газов компютар. Помпа няма.
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами говорих преди малко с тези от сервиза.Само на едно място в БГ можели да го направят.Щуротий пълни.И само за помпата ми казаха 680лв.А за това където изтича май ще вземат още пари.Можете ли да ме насочите към някой който да сложи инжекцион,смисъл за прилични пари.Защото в тази фирма ги питах и ми казаха 3800 и аз им се изсмях 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Във форума имаме майстор газаджия.
Представители и сервиз на БСМ са http://www.sofgas.com/ при тях аз слагах мойта и съм доволен.
dokros написа:http://bsm-bg.com/price.html#/bg/Products/id=0
Представители и сервиз на БСМ са http://www.sofgas.com/ при тях аз слагах мойта и съм доволен.

NikShtain GTI написа:Ами говорих преди малко с тези от сервиза.Само на едно място в БГ можели да го направят.Щуротий пълни.И само за помпата ми казаха 680лв.А за това където изтича май ще вземат още пари.Можете ли да ме насочите към някой който да сложи инжекцион,смисъл за прилични пари.Защото в тази фирма ги питах и ми казаха 3800 и аз им се изсмях
Тия парите май ги нямата за нищо. Б@х им цените!
Колега,единствения по-приемлив вриант,е да се вземе 2-ра ръка помпа.Но пнеже не се знае и тя колко ще изкара не те съветвам да го правиш.По-добре нов газов инжекцион.
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Не не абсурд.Дори и да намеря в-ра рака помпа си прав,че незнам колко ще изкара.Е ги те фирминте за по 600-700лв правят със се монтаж даже и с по 2-3г. гаранция
Върни се в “Автогазови уредби”