Филтри на Газов Инжекцион
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Филтри на Газов Инжекцион
Здравейте, имам ГИ Каргаз. На колко хил. километра се смянят филтрите. Докато беше в гаранция ги сменяха там, където я поставих. Онзи ден отворих този който е на изпаритела и беше доста мръсен изчистих го и пак си го върнах, но ми се иска да го сменя. Та от къде мога да си купя филтърчета, намерих в един сайт ама е само онлайн магазин, а предпочитам да си ги купя лично.
Re: Филтри на Газов Инжекцион
Има ги по газаджийските магазини.Модела не е от значение.Важни са диаметрите на входа и изхода.Сменят се на 10-15000км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
natcho1 написа:Има ги по газаджийските магазини.Модела не е от значение.Важни са диаметрите на входа и изхода.Сменят се на 10-15000км.
Филтърчето на газовия клапън е добре да се сменя на 5-6000 км .Аз моя когато не бях запознат го смених на 10000 км и да не ви казвам в какво състояние беше, аз за първи път виждам до каква степен може да се задръсти един филтър даже си зададох въпроса откъде е минавала гаста от този графит с които се беше запушил.А филтъра от изпарителя до газовите инжектори го сменям на 10000км ... Колега не се стискай фитъра за клапъна е 2 лева сменай , а този към рейката 10 лева .. (може да има и по евтини , може и по скъпи аз ги вземам по толкова)

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Aз видях че са горе доло толкова, интересуваше ме някакъв магазин да ида да си ги закупя че не ми се поръчват онлайн. За да мога да си го чистя този малкия един път на 2-3 хил км. и след това да го сменям.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vwfena написа:Aз видях че са горе доло толкова, интересуваше ме някакъв магазин да ида да си ги закупя че не ми се поръчват онлайн. За да мога да си го чистя този малкия един път на 2-3 хил км. и след това да го сменям.
Колега хартиения филтър не е направен да се почиства и отново да се ползва ... знам че всички търсим най евтиния или най алтернативния начин да не даваме пари ама нова ще излезне по скъпо от колкото да си вземеш един нов и да го смениш

Върни се в “Автогазови уредби”