Възможна ли е замяна от Пасат на Поло

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
porko
Автомобил: VW POLO
Двигател: AAU 1994

Възможна ли е замяна от Пасат на Поло

Мнениеот porko » Чет 10 мар 2011 21:49

Здравейте,колеги.Абсолютен профан съм по отношение на газовите уредби и понеже търсачката не откри такъв казус ще попитам:Приятел ще си продава пасата,който е произведен между 87 и 89 година мисля.Казва,че е пълен инжекцион.Б3 1.8.Предлага за символична сума да ми даде газовата уредба,но-моето поло е AAU 94 год. и е моноинжекция.Дали ще може да се сложи тази газова на моето поло,дали ще работи и ако не защо.Предварително благодаря за отговорите.

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Re: Възможна ли е замяна от Пасат на Поло

Мнениеот PuShE_ » Пет 11 мар 2011 13:06

Стига да не е газов инжекцион става :да:

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Съб 12 мар 2011 22:20

Абсолютно става.
Какви пари ти я дава, каква е, колко км. я е ползвал, коя година е бутилката и с евросонда ли е? ДАй отговор на тези въпроси и ще ти кажем дали ти е приятел :lol:

Потребителски аватар
porko
Автомобил: VW POLO
Двигател: AAU 1994

Мнениеот porko » Нед 13 мар 2011 12:37

Всъщност не знам дали е ГИ или обикновена газова.И той не знае.Иска и 200 лв целия комплект и е минал с нея около 30 хиляди километра.Вероятно за ГИ е евтино,ама за обикновена-не знам.Не е имал абсолютно никакви проблеми с нея.Казва,че е много доволен.Той има някакъв майстор дето му я слагал и ще отидем следващата седмица да питаме.Но съм благодарен и на мненията тук и занапред.Поздрави.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пон 14 мар 2011 1:35

Ако е обикновенна газова 200лв са много. Монтажа не е евтин, отделно ти тябва плочка, която също е около 20лв и разни други дреболии :wink: Накрая ще излезе почти колкото новата. Мисля че около 400лв е нова с монтажа.
100-120лв е нормална цена за стара уредба и има смисъл да се вземе само ако можеш сам да я монтираш, или някой познат майстор да ти я монтира за по-малко пари.

Върни се в “Автогазови уредби”