проблем при ГТП на газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
spyki_76
Автомобил:
Двигател:

проблем при ГТП на газ

Мнениеот spyki_76 » Съб 19 мар 2011 17:07

Здравейте колеги, видях вчера че ми е изтекъл срока на годишния преглед на газовата уредба на г2- отивам аз в един сервиз дето правят годишни прегледи на газ и ги питам дали правят годишни прегледи. Отговарят ми че правят и ето тук идва проблема- оказа се че бутилката ми е на 7 години и че на 5 година е трябвало да и се направи някакъв тест, но тъй-като не е направен въпросния тест сега вече не мога да я мина на преглед.Казаха че единствения начин е да сменя бутилката и да сложа някакъв клапан и това за 270лв :banghead: :banghead: :banghead: тия са луди та газовата не струва толкова.Дайте съвет какво да правя и имали къде да отида да и направят такъв тест и да й заверя паспорта и.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: проблем при ГТП на газ

Мнениеот k_garchev » Съб 19 мар 2011 17:43

spyki_76 написа:Здравейте колеги, видях вчера че ми е изтекъл срока на годишния преглед на газовата уредба на г2- отивам аз в един сервиз дето правят годишни прегледи на газ и ги питам дали правят годишни прегледи. Отговарят ми че правят и ето тук идва проблема- оказа се че бутилката ми е на 7 години и че на 5 година е трябвало да и се направи някакъв тест, но тъй-като не е направен въпросния тест сега вече не мога да я мина на преглед.Казаха че единствения начин е да сменя бутилката и да сложа някакъв клапан и това за 270лв :banghead: :banghead: :banghead: тия са луди та газовата не струва толкова.Дайте съвет какво да правя и имали къде да отида да и направят такъв тест и да й заверя паспорта и.

Много просто,отиваш в друг сервиз и готово!

Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ahhi » Съб 19 мар 2011 17:53

Дам, намираш някой гладен за пари дето ще ти направи,а до сега имал ли си преглед ?

Потребителски аватар
spyki_76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spyki_76 » Съб 19 мар 2011 18:53

да всяка година до сега съм я карал на преглед и никой не ми е казал че на 5 години се сваля бутилката и сега отведнъж ми отказват да я заверят
а пък аз желая да я проверя все пак карам децата си и неизкам да стане нещо нежелателно scare

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 21 мар 2011 13:48

ahhi написа:Дам, намираш някой гладен за пари дето ще ти направи

ако говориш за ГТП
Мислиш ли, че това е най-доброто решение?
spyki_76 написа: все пак карам децата си

:bowdown

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 21 мар 2011 17:48

Потребителски аватар
spyki_76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spyki_76 » Пон 21 мар 2011 18:48

Писна ми да ходя нагоре-надолу и да ми развиват какви ли не теорий, та днес отидох на едно място и срещу 30лв.ми завериха паспорта.За догодина мисля да сменя бутилката и да и сложа тая евро сонда,че няма смисъл да я тествам вече е на 8 години а и туко виж решили да сменяме бутилките на 5-6 години. Така че за догодина ще му мисля.
Мерси за отзовалите се колеги.
Смятам че може темата да се затвори.

Върни се в “Автогазови уредби”