Газ на моноинжекция!!!
- bad racer
- Автомобил:
- Двигател:
Газ на моноинжекция!!!
Такаааа.колеги имам един въпрос относно слагане на газ на моноинжекция и по точно обикновенна газ а не газов инжекцион.Въпроса е какво да правя с инжектора???При пълните инжекции се слага емулатор ,а какво правим тук като е една пикаща дюзичка
Как да я изключа и същевременно компа да не блокира!!!!!Ако имате съвети казвайте как да стане.

- toman44o
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: ABS
Re: Газ на моноинжекция!!!
Колега няма да имаш проблеми с обикновената газова слагай си и въобще не му мисли,защо не пробва с търсачката има толкова много теми.... 

- bad racer
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа::shock![]()
Ти форума да не го четеш като дявола евангелие????????????
viewtopic.php?f=22&t=51505
Колега темата съм я чел,но не дава отговор на въпроса ми,който очевидно не е разбран правилно,а именно "има ли емулатор за моноинжекция???"Ако няма какво се прави в такъв случай за да се изключи инжектора и същевременно да се лъже компа че той си работи.Това е функцията при пълните инжекциони,но аз намерих емулатори само за тях.Би трябвало да има някакво практично решение и очаквам някой който има познания по въпроса да даде съвет.

toman44o написа:Колега няма да имаш проблеми с обикновената газова слагай си и въобще не му мисли,защо не пробва с търсачката има толкова много теми....
Колега знам че няма да имам проблеми с обикновенна газ.Аз и към това съм се насочил.По горе съм описал какво ми е необходимо да разбера за да мога по функционално да направя нещата.Знам какво ми трябва,но има неща които не са ми ясни.Газта смятам сам да я слагам и затова се интересувам от това.
дюзата я прекъсваш с едно реле ,релето го клатиш от газовия клапан ,най много да ти трябва 1 ламбда емулатор 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
То моното би трябвало да си има ламбда, за какво ти е емулатор?
KingoftheROAD написа:То моното би трябвало да си има ламбда, за какво ти е емулатор?
За да не "изперка" компа ,когато работи на газ.
Върни се в “Автогазови уредби”