питане за връзване на копче с нивомер
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
питане за връзване на копче с нивомер
колеги купих си бутилка за в гумата и копче на ланди рензо с показател на колко газ има.Въпросът е някой може ли да ме осветли въобще самото копче как се свързва ,смисъл знае ли му схемата .На копчето има 4 кабелчета червен син черен и кафяв ,а на бутилката са 3 същите без кафявото,но на буксата стърчат само червеното и черното синъото няма извод нагоре .

Последна промяна от Golf`mafia на Сря 18 май 2011 20:38, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за връзване на копче с нивомер
копчето е за ламда контрол а не е обикнвенно
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
демек? ще свърша ли работа или не ?
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
защо ? къде е проблема....и ако не не може ли да ползвам поне нивомера другото не ме вълнува мога и от другото копче да си сменям газ бензин
-
- Автомобил:
- Двигател:
ключа взима информация от комп. на ламбда контрола
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
а бихте ли ми казали какво още трябва да взема за да сработи ,щото частите ги има налични на другата газова от която взех имаше кутиика на която пише ламбда контрол освен нея има ли друго и евентуално бутилката би ли сработила с обикновенно копче с нивомер?
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
колеги стана страшно хах липсва инсталацията на ламбда контрол иначе имам май всички части изпарител с букса за ламда контрол ,кранчето което се управлява от ламбда контрола ,компютъра ли е нз какво е голямата кутия с две букси на нея и копче за ламбда контрола ...някой ако знае дали ми трябва още нещо да казва .Впрочем днес тръгнах да проверя с последна надежда да си купя само инсталацията ама събота и всичко затворено
Премери си съпротивлението пълно празно на резервоара после го провери на бутилката .Режеш жицата за нивомера на таблото с едно реле да оправляваш газ бензин да показва връзва се кум ключаи с съпротивления го докарваш това на газовата до това на бензина и си го гледаш на километража.
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
само да питам на нивомера на газовата двете жици който са актуални ли само работят или ?идеята ми е демек на бензина примерно нивомера от колко жици се управлява и примерно на газта от колко ?
Принципно влизат 2 жици в нивомера.Едната мисля е маса а другата отива към таблото.Нивомерите в резервоара и газовата са на един принцип с съпротивление.
Върни се в “Автогазови уредби”