Проблем с Nissan x-trail - газова течна фаза icom jtg.
Проблем с Nissan x-trail - газова течна фаза icom jtg.
Вчера камиончето отказа да запали и беше изоставено като куче на OMV.Днес майстор е ходил да го погледне и са разглобили малко чаркове и истината е лъснала - дюзата била гръмнала
.Профан като мен се поинтересува, но инфо кой се занимава в България така и не намерих.Кажете къде да търся дюза, колко пари и най вече къде?

- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Nissan x-trail - газова течна фаза icom jtg.
Така ти си офицялно прецакан.Поздравления
Сега по въпроса.Офицялния вносител на тези глупости (течна фаза) е http://www.caravelgas.com/
Не ги търси,е*ах ги и скапчийте.
Отиди на Симеоновско шосе

Има хотел там с големи сини букви.Как се казваше не помня.Та значи свиваш в пряката преди хотела и веднага в ляво.Тази щуротия която ти трябва е около 700лв.Само чаркове но както ти казах иди на място.Там разбират и ще ти кажат.Но ако ще се бъркаш над 600лв по добре си сложи нова газова.Поздрави Ник
Сега по въпроса.Офицялния вносител на тези глупости (течна фаза) е http://www.caravelgas.com/
Не ги търси,е*ах ги и скапчийте.
Отиди на Симеоновско шосе

Има хотел там с големи сини букви.Как се казваше не помня.Та значи свиваш в пряката преди хотела и веднага в ляво.Тази щуротия която ти трябва е около 700лв.Само чаркове но както ти казах иди на място.Там разбират и ще ти кажат.Но ако ще се бъркаш над 600лв по добре си сложи нова газова.Поздрави Ник
На мен работата с преебаването ми е ясна.Ще пратя човек да провери посоченото от теб място.Чакам и на местна почва някакъв отговор.Интересно ми е защо за теб течната фаза е нерентабилна или поне това остава като впечатление от поста ти?
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Сега ще ти разкажа тази история.
Аз имах (имам все още частично) точно такава газова.Оказа се,че не работи закарах я на газаджийте посочени по горе.Основния вносител.Оказа се че ремонта ще ми излезе 1700лв. и ми давали гаранция 6 месеца. А нова била 3800лв.За италия това е нещо нормално но тук за България течната фаза е нововъведение и на много малко маста (всъщност на тези 2-те) разбират какво правят.А и е много сложна,друго си е една газова (инжекцион) на CARGAS Lovato почти всеки сервиз има Софтуери за тях и ремонтите им са много по лесни.
Значи относно моя ремонт.Закарах я нали горе и те ми казаха,че помпата е заминала 960лв. + филтера + кабели (вътре съдържанието на бутилката) и като сложиш и работата излиза 1700лв. При положение че един чисто нов газов инжекцион струва 750-900лв. За какво да се набутвам толкова много.
Отделно помпата и филтера са капсуловани. Което значи,че ремонт по тях е невазможен,а с нашето гориво майсторите ми казаха на 25,000 помпата пак е заминала
Това е г/д по малко от 2 години.Отделно всяка година нови филтри защото е кофти газта,пък на 2 години и по 960лв. да давам не мерси
Друга причина поради която не съм съгласен на тази газова е ел системата и укреплението на фланеца.Ако се прецака ел системата нямаш спасение пак,тогава е съвсем за нова.Или на всеки 3 часа да слагаш нов акумулатор.Защото отечката може да достигне до 5А на час.
За фланеца: Можеш да си позволиш само по 2-3 вадения на трабата.Защото щифтовете са много слаби и можеш да извадиш някой по случайност.При мен така се получи и 45л ми изтекоха в колата.Добре че не пуша или не съм дал на контакт,защото сега нямаше да пускам този пост.
ПС:Ако има грешки се извинявам.Боли ме глава и съм много уморен след работа
Аз имах (имам все още частично) точно такава газова.Оказа се,че не работи закарах я на газаджийте посочени по горе.Основния вносител.Оказа се че ремонта ще ми излезе 1700лв. и ми давали гаранция 6 месеца. А нова била 3800лв.За италия това е нещо нормално но тук за България течната фаза е нововъведение и на много малко маста (всъщност на тези 2-те) разбират какво правят.А и е много сложна,друго си е една газова (инжекцион) на CARGAS Lovato почти всеки сервиз има Софтуери за тях и ремонтите им са много по лесни.
Значи относно моя ремонт.Закарах я нали горе и те ми казаха,че помпата е заминала 960лв. + филтера + кабели (вътре съдържанието на бутилката) и като сложиш и работата излиза 1700лв. При положение че един чисто нов газов инжекцион струва 750-900лв. За какво да се набутвам толкова много.
Отделно помпата и филтера са капсуловани. Което значи,че ремонт по тях е невазможен,а с нашето гориво майсторите ми казаха на 25,000 помпата пак е заминала
Това е г/д по малко от 2 години.Отделно всяка година нови филтри защото е кофти газта,пък на 2 години и по 960лв. да давам не мерси
Друга причина поради която не съм съгласен на тази газова е ел системата и укреплението на фланеца.Ако се прецака ел системата нямаш спасение пак,тогава е съвсем за нова.Или на всеки 3 часа да слагаш нов акумулатор.Защото отечката може да достигне до 5А на час.
За фланеца: Можеш да си позволиш само по 2-3 вадения на трабата.Защото щифтовете са много слаби и можеш да извадиш някой по случайност.При мен така се получи и 45л ми изтекоха в колата.Добре че не пуша или не съм дал на контакт,защото сега нямаше да пускам този пост.
ПС:Ако има грешки се извинявам.Боли ме глава и съм много уморен след работа
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Няма нищо сложно в течната фаза, електрониката е почти същата като сложност, единствено помпата в бутилката е повече, просто няма клиенти за такива системи, иначе ще ги монтирам с огромно удоволствие.
Сервиза на Симеоновско шосе се казва "аутодикс", тел.0896 800890
Сервиза на Симеоновско шосе се казва "аутодикс", тел.0896 800890

- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно, значи според вас колеги, ако някога започна да газифицирам моя AGZ е по-удачно да си сложа едно BRC за 5 цилиндърчета (1500-1700лв) и да не се занимавам с глупости - течни фази и т.н.?
- tehniiik
- Автомобил:
- Двигател:
kikogsxr написа:Интересно, значи според вас колеги, ако някога започна да газифицирам моя AGZ е по-удачно да си сложа едно BRC за 5 цилиндърчета (1500-1700лв) и да не се занимавам с глупости - течни фази и т.н.?
AGZ-та на газ много ще те радва гарантирам.

- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Дано да сме ти помогнали."eurogas" Даниеле ако си ти имаме общ приятел Иво идвах при тебе с един черен голф. 

Поръчана е нова дюза то Италия за крупната сума от 65 лева.
Здравейте.
Понеже и аз търся дюзи. 2бр.
Колега, NikShtain GTI ако можещ да кажеш цена за дюзите (ако са ти останали). Може и на лични.
Колега pensiq как и от къде я поръча?
Благодаря и приятен ден.
Понеже и аз търся дюзи. 2бр.
Колега, NikShtain GTI ако можещ да кажеш цена за дюзите (ако са ти останали). Може и на лични.
Колега pensiq как и от къде я поръча?
Благодаря и приятен ден.
Явно има все пак хора, които карат с такива АГУ-та.Ти си вторият човек,които се е регнал за да пита за решение на проблема си.Виждам, че не си от Варна и затова не мога да ти помогна с поръчката.Занимава се с това, човека който се нави да я ремонтира.
Досега, където търсих все на камък. А и явно никой не си продава старите счупени уредби, щото не може да няма... 
Можеш ли да питаш от къде я е поръчал твоя човек? Предварително благодаря.
Поздрави.

Можеш ли да питаш от къде я е поръчал твоя човек? Предварително благодаря.
Поздрави.
Здравейте, и аз се интересувам има ли сервиз във Варна който да диагностицира тези АГУ-та (icom jtg)?
Върни се в “Автогазови уредби”