ГИ ФОБОС

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
pn22
Автомобил: Golf 3 1.9 TDI
Двигател: AHU 1997

ГИ ФОБОС

Мнениеот pn22 » Чет 29 дек 2011 22:52

Преди всичко пускам темата за информация към желаещите да монтират ГИ Фобос. От март 2011г. съм с такъв и работи нормално,без проблеми и с добър разход. Това което не ми харесва е дребни детайли по монтажа и въобще калпавия сервиз. Става дума за фирмения сервиз в Долни Богров. Няма да навлизам в детайли освен ако някой се интересува от подробности. Прочетох мнения на колеги за други сервизи които монтират Фобос и определено мисля,че става дума за по-коректни хора. Дано съм бил полезен при избора на сервиз и пак подчертавам-системата е добра,но сервиза/фирмения?/не става.колкото до монтажа няколко дребни,но дразнещи неща са достатъчниза да ти е гадно особенно след като си платил1100лв.неправилно монтирана бутилка/при обем25л. трябва да побере 20л.,а тя побираше15л.,което е доста голямо отклонение/не поизкаха да я коригиратс аргумента,че е сложно,а след половин час друг газаджия я оправи за пет минути/просто промени ъгъла на фланеца и оттогава си сипвам 20л.след това при редовна проверка на антифриза установих,че е намалял и при по-внимателен оглед видях лек теч от тройниците към изпарителя -просто бяха поставени,но незатегнати/скобите/.и накрая преди 3-4дена почна да прехвърля безпричинно от газ на бензин а при обаждане до сервиза/фирмения в Долни Богров/директно ми казаха,че ще работят чак на 5.01.2012г. отидох в един газ-сервиз в кв.Левски срещу Баумакс /на бензиностанцията на Петрол/ и за 10мин. Милчо/така се казва човека,който работи там/ я оправи като проблема се оказа неправилно зададени стойности на клапана за налягане.и за да съм полезен на тези които искат да монтират ГИ Фобос:системата е много добра,но не препоръчвам фирмения сервиз в Долни Богров,просто има доста по-добри и коректни сервизи които монтират Фобос

Потребителски аватар
Nikurlq
Автомобил:
Двигател:

Re: ГИ ФОБОС

Мнениеот Nikurlq » Вто 31 яну 2012 13:59

:horror: лелелеле колега дано си в грешка, че вчера си взех колата от там. :shock

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Мнениеот eurogas » Вто 31 яну 2012 19:03

pn22 написа:Преди всичко пускам темата за информация към желаещите да монтират ГИ Фобос. От март 2011г. съм с такъв и работи нормално,без проблеми и с добър разход. Това което не ми харесва е дребни детайли по монтажа и въобще калпавия сервиз. Става дума за фирмения сервиз в Долни Богров. Няма да навлизам в детайли освен ако някой се интересува от подробности. Прочетох мнения на колеги за други сервизи които монтират Фобос и определено мисля,че става дума за по-коректни хора. Дано съм бил полезен при избора на сервиз и пак подчертавам-системата е добра,но сервиза/фирмения?/не става.колкото до монтажа няколко дребни,но дразнещи неща са достатъчниза да ти е гадно особенно след като си платил1100лв.неправилно монтирана бутилка/при обем25л. трябва да побере 20л.,а тя побираше15л.,което е доста голямо отклонение/не поизкаха да я коригиратс аргумента,че е сложно,а след половин час друг газаджия я оправи за пет минути/просто промени ъгъла на фланеца и оттогава си сипвам 20л.след това при редовна проверка на антифриза установих,че е намалял и при по-внимателен оглед видях лек теч от тройниците към изпарителя -просто бяха поставени,но незатегнати/скобите/.и накрая преди 3-4дена почна да прехвърля безпричинно от газ на бензин а при обаждане до сервиза/фирмения в Долни Богров/директно ми казаха,че ще работят чак на 5.01.2012г. отидох в един газ-сервиз в кв.Левски срещу Баумакс /на бензиностанцията на Петрол/ и за 10мин. Милчо/така се казва човека,който работи там/ я оправи като проблема се оказа неправилно зададени стойности на клапана за налягане.и за да съм полезен на тези които искат да монтират ГИ Фобос:системата е много добра,но не препоръчвам фирмения сервиз в Долни Богров,просто има доста по-добри и коректни сервизи които монтират Фобос

Не искам да защитавам никого, но според мен е нормално да починат няколко дни след нова година. :да:

Потребителски аватар
kimb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kimb » Чет 09 фев 2012 10:19

Напълно подкрепям колегата сервизът е без коментар , ако трябва да си излея душата с епитети към сервизът сигурно ще получа от модераторите доживотна забрана за писане във форумът

Върни се в “Автогазови уредби”