Видях,че става за моята бутилка(стандартна 33л).Гледам идва със всичко...зареждачката ми е безполезна,но карай.Тук идват въпросите.Защо има 2 кабела...единият е за евро клапана а другият?Като цяло ми е малко мътно това със евро сондите.Стандартните сонди са прости.Та идеята ми е ,че този вторият кабел,най-вероятно е за нивомер.Тоест трябва да си купя и копче с нивомер.Така ли е ? Ако сондата е пред мене и видя упътването,ще разбера всичките си въпроси,но...не е пред мен

Гледам ключе с 3 позиции ,за карбуратор: http://www.gasmagazin.com/%D0%BA%D0%BB% ... D0%B0.html
Тоест 145лв имаш ключ ловато и сонда ловато.Предлагам 25лв разлика за качествени части не е проблем.Тоест ако си ги купя двете и ги монтирам,няма д имам проблеми?Целта е да не барат по инсталацията на колата,защото имам доста допълнително пуснати кабели за екстри и дори по газовата инсталация имам пипано,че имам едни релета за подгреви(взимам сигнал от газовият ключ).Та въпроса ми е като цяло...да дам 120лв за мимгас с монтаж(говоря сонда+ключ с индикация) или да дам 150-160лв с куриера за ловато и да си я монтирам сам ?