искам да сложа газов инжекцион-какво препоръчвате?
искам да сложа газов инжекцион-какво препоръчвате?
С тея цени на горивата и на мен ще ми се наложи да сложа газов инжекцион или метан.Поради тази причина искам да помоля за помощ за избор,ако може даже да добавите и цена.Двигателя е APQ,polo 1.4 1998година.Искам да попитам и за втора ръка дали отнякъде има.Благодаря првдарително
Последна промяна от k.iliev на Пон 23 яну 2012 23:18, променено общо 4 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: избор на газов инжекцион за polo 1.4 1998
на мойто поло с двигател 1.6 АЕЕ, монтирах газов инжекцион Landi renzo EVO и вече повече от 5000км никакви проблеми,поносим разход на газ и почти никаква разлика в работа на двигателя на газ, в сравнение с работата на бензин.
Re: избор на газов инжекцион за polo 1.4 1998
danko_f4 написа:на мойто поло с двигател 1.6 АЕЕ, монтирах газов инжекцион Landi renzo EVO и вече повече от 5000км никакви проблеми,поносим разход на газ и почти никаква разлика в работа на двигателя на газ, в сравнение с работата на бензин.
А какви пари ти взеха?
- kr1sh0
- Автомобил: BMW
- Двигател: 335d
Re: избор на газов инжекцион или метан за polo 1.4 1998
Вече ги има на много места газовите инжекциони на 770-800лв. Внимавай какво слагаш и най-вече кой ти прави настройките за да не патиш. Разхода трябва да ти е що-годе същия и да ти се избият паричките сравнително бързо, че газта си е на половина като пари.
Метана според мене го изключи като вариянт, хем не ти е особено голям багажника и ще стане неизползваем, хем много тежи метана и другите когато ходят за предница, ти ще ходиш за "задница" в сервиза..
Метана според мене го изключи като вариянт, хем не ти е особено голям багажника и ще стане неизползваем, хем много тежи метана и другите когато ходят за предница, ти ще ходиш за "задница" в сервиза..

- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със същия мотор ГИ STILO GAZ.Доволен съм но в никой случай не слагай обикновенна газова ще имаш ядове.
Мен вече ми стана ясно, че вариант за метан при мен няма,затова вече се опира до там да търся газов инжекцион втора ръка.Ето какво ми предложиха, но е от Пловдив
- Svetlin_SP
- Автомобил:
- Двигател:
Re: избор на газов инжекцион за polo 1.4
Не разбирам много от марките,но само да имаш едно наум да намериш майстор ,който ще ти монтира втора ръка ГИ(до сега не съм намерил мераклии
, поне аз де).
Доколкото знам да ти го кажа така-ако е била монтирана първо в Пловдив тази газова то там ще трябва да ходиш за настройките й ,всеки сервиз работил с различни програми. И аз като теб имах мерак за втора ръка но ми дръпнаха ръчната като ми казаха , че програмите за настройките на компютъра не са еднакви и това е нож с две остриета-може да има може и да няма.
Просто съвет.

Доколкото знам да ти го кажа така-ако е била монтирана първо в Пловдив тази газова то там ще трябва да ходиш за настройките й ,всеки сервиз работил с различни програми. И аз като теб имах мерак за втора ръка но ми дръпнаха ръчната като ми казаха , че програмите за настройките на компютъра не са еднакви и това е нож с две остриета-може да има може и да няма.
Просто съвет.
Върни се в “Автогазови уредби”