Копче за газ/бензин - не работи.
- Shak3D
- Автомобил:
- Двигател:
Копче за газ/бензин - не работи.
Първо извинявам се ако не съм уцелил раздела и ако има такава тема аз лично търсих, но не успях да намеря.Проблема е че от вчера превключвателя за газ/бензин не бачка и не дава ток към газовия клапан.Газовата уредба е BRC и е съвсем стандартна.Колата е Golf 2 - 1.6 EZ Карбуратор 75 коня.
- cloud
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1Y
Re: Копче за газ/бензин - не работи.
И моя така се прецака. Трябва да се смени с нов. Ако искаш размени кабелчетата на бензиновия и газовия клапан(плюсовете) и сложи копчето на позиция бензин, за да можеш да си караш на газ, докато смениш превключвателя. Поздрави 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Захранване +12 след контакт ,достига ли до копчето?
- bobo_simeonov
- Автомобил:
- Двигател:
колега виж предпазителя на плюсувия кабел който отива в копчето да не е изгорял.
- Shak3D
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много за мненията, но открих от каде е проблема.Просто бушона който е от пред за газта беше замърсен пизчистих го и всичко се оправи.
също така почистих краищата на кабелчетата които отиват в газовия клапан.Сега всичко е ОК ! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте аз имам подобен проблем имам голф3 94 1,6 моно от няколко дена не пали нито на бензин нито на газ преди 2 дена бях майстор за газовото понеже си мислех че проблема е в устройството което контролира дали си на газ или безин .Както и да е оправи се от самосебе си въпреки всичко я закарах и майстора каза че невижда проблем и показа как да я паля с жичка .Днес пак ми го направи пробвах номера с жичкато но и с това не стана.Когато я запаля работи нормално и на газ и на безин, газото е Деренцо лоранс с него е от 4 години за първи път ми прави този проблем.Когато се мъча да я паля не се чува бензинота помпа а когато я паля на газ не чувам клапана да щрака
- andreygg
- Автомобил: Polo 6n2
- Двигател: AUA 2000
Отваряне на ключа за превключване на газ/бензин и повтаряне /с поялник/ на спойките в повечето случаи помага.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз залагам на клеморед 

Върни се в “Автогазови уредби”