Монтирах ГИ БРЦ на пасат 1.8Т въпрос

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
akon1
Автомобил:
Двигател:

Монтирах ГИ БРЦ на пасат 1.8Т въпрос

Мнениеот akon1 » Съб 10 мар 2012 18:26

Здравейте колеги,поради цената на бензина се наложи да поставя ГИ който,бях купил преди 2-3 месеца втора ръка,та не се знаеше дали работи,нооо се оказа всичко наред тръгна..пробвах всичко е ок,почти никаква разлика от бензин,за разход не знам още,монтираха ми я за 250 лв + 50 лв тръби и 45 лв маркуч от инжекторите до колекторите и електрически клапан за газта и скоби за бутилката,та общо 345 лв...въпросът ми е забелязах че маркучите от инжекторите до клапаните не са дълги но не са еднакви по дължина,проблем ли е това и много ли е важно и какво става ако не са еднакви,благодаря предварително приятели...

BG_POLICE
Автомобил:
Двигател:

Re: Монтирах ГИ БРЦ на пасат 1.8Т въпрос

Мнениеот BG_POLICE » Нед 11 мар 2012 13:33

Проблеми някакви прави ли ти? Нещо придърпване, прекъсване, загуба на мощност в целя диапазон на обороти до прекъсвач? Ако не не се вглеждай в глупости, а си карай колата и си свиркай :dance:

Потребителски аватар
akon1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот akon1 » Нед 11 мар 2012 14:05

не нямам проблеми,поне не по различни от на бензин имам едно прекъсване и предръпване но го прави и на двете там е стар проблема,просто ми казаха че било задължително да се еднакви и се чудих дали е толкова важно, : ) за това,благодаря за отговора : )

BG_POLICE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BG_POLICE » Нед 11 мар 2012 14:15

Ами снимай да видим как се е получило! Предполагам, че разлика идва от това, че са поставили рейката не точно на средата и оттам просто няма как да са еднакви. Но щом си доволен не се къхъри, а си карай колата :)

niki_gti_pln
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niki_gti_pln » Нед 11 мар 2012 15:01

akon1 написа:Здравейте колеги,поради цената на бензина се наложи да поставя ГИ който,бях купил преди 2-3 месеца втора ръка,та не се знаеше дали работи,нооо се оказа всичко наред тръгна..пробвах всичко е ок,почти никаква разлика от бензин,за разход не знам още,монтираха ми я за 250 лв + 50 лв тръби и 45 лв маркуч от инжекторите до колекторите и електрически клапан за газта и скоби за бутилката,та общо 345 лв...въпросът ми е забелязах че маркучите от инжекторите до клапаните не са дълги но не са еднакви по дължина,проблем ли е това и много ли е важно и какво става ако не са еднакви,благодаря предварително приятели...

А за колко взе ГИ втора рака?

Потребителски аватар
akon1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот akon1 » Нед 11 мар 2012 17:21

А за колко взе ГИ втора рака?[/quote]

200 лв, на познат познат нещо такова,а иначе да не е в средата : )

Върни се в “Автогазови уредби”