Въпрос за изпарител Landi Hartog
Въпрос за изпарител Landi Hartog
Колеги, някой може ли да каже мнението си за тоя изпарител и да даде някаква схема ? Благодаря предварително
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Противно на вас от личен опит мога да кажа ,че Landi Hartog
(Произведен в Холандия) за мен е един от най-добрите изпарители.
7 години карах с такъв закупен втора употреба и се наложи да му сменя само две гумички (по 1 лв) .Мембраните на тези изпарители са просто вечни.Сега карам с Landi Renzo , който също не ми създава проблеми , но италианците не са го прекопирали достатъчно добре.
(Произведен в Холандия) за мен е един от най-добрите изпарители.
7 години карах с такъв закупен втора употреба и се наложи да му сменя само две гумички (по 1 лв) .Мембраните на тези изпарители са просто вечни.Сега карам с Landi Renzo , който също не ми създава проблеми , но италианците не са го прекопирали достатъчно добре.
The_Machine написа:vladtod написа:The_Machine написа:Пуно дрво !
да ве,затва моя кон смърка 9 /100 из града.
Хвани да го ремонтираш и пак ще си говорим. Инак докато работи - работи...
Нищо не каза,елементарен изпарител на който му смених мембраните за 20 лв и си работи перфектно.Кво да му ремонтирам ??!!!няма какво

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
vladtod написа:The_Machine написа:vladtod написа:The_Machine написа:Пуно дрво !
Нищо не каза,елементарен изпарител на който му смених мембраните за 20 лв и си работи перфектно.Кво да му ремонтирам ??!!!няма какво
Сори за грешката , бъркам ги с Ланди-Ренцо

Ta Landi-Renzo вече не ме кефят , ама хич...
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The_Machine написа:vladtod написа:The_Machine написа:vladtod написа:The_Machine написа:Пуно дрво !
Сори за грешката , бъркам ги с Ланди-Ренцо
Ta Landi-Renzo вече не ме кефят , ама хич...
То и Мерцедес не са харесвани от някои хора,но защо ли?Паричките!

-
- Автомобил:
- Двигател:
И за мен е един от най добрите изпарители създавани някога са ЛАНДИ РЕНЦО от кадето и да го погледнеш.
Последна промяна от qnis3 на Нед 08 апр 2007 11:33, променено общо 2 пъти.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- pesho72
- Автомобил: VW Passat B 5 Benzin 1.8
- Двигател: APT 1999
Re: Въпрос за изпарител Landi Hartog
stiix написа:Колеги, някой може ли да каже мнението си за тоя изпарител и да даде някаква схема ? Благодаря предварително
Извинявам се колеги но не мога да не се намеся човека зададе само един елементарен въпрос.Според мен които не разбира или не познава определена марка газови уредби е по добре да си мълчи LANDI HARTOG е може би наи добрата АГУ произвеждана някога от личен опит го знам изминали сме около 500000 км без проблеми само със смяна на мембраните и някой гумички.Но да не забравяме че преди Демокрацията да доиде газ-станциите в България се брояха на пръстите на едната ръка така че пресипвахме газ от бутилки за печка(а те знаете че не са много чисти та за това и се налагаше смяна на мембрани и гумички).След Демокрацията за 200000 км сме сменяли мембрана 1 път.Още съжелявам че продадохме уредбата заедно с колата 2-та на която беше сложена първата кола не можа да мине толкова километри колкото можеше да мине LANDI-то.Надявам се да съм дал изчерпателен отговор на въпроса на колегата.Със малко закъснение (от 5 години) но сега случайно попаднах на тази тема.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Въпрос за изпарител Landi Hartog
pesho72 написа:stiix написа:Колеги, някой може ли да каже мнението си за тоя изпарител и да даде някаква схема ? Благодаря предварително
Но да не забравяме че преди Демокрацията да доиде газ-станциите в България се брояха на пръстите на едната ръка така че пресипвахме газ от бутилки за печка(а те знаете че не са много чисти та за това и се налагаше смяна на мембрани и гумички).
Да бе да .Преди демокрацията ядяхме доматите с колци. Да си чувал нещо за филтри? А за помпа за преливане на газ направена от работех хидравличен цилиндър и 1 клапан ?? За 10 тина мин помпене/ 1 лост и с ръката/ 1 Пършинг се преливаше в бутилката на автомобила.
А иначе и на шланга дето ми стоеше в багажника си имаше филтър и 2 вида накрайници за бутилка синя и за пършинг.
Върни се в “Автогазови уредби”