П.П приемам съвети и от типа "НЕДЕЙ да стъпваш еди-къде си"

ivan_pop написа:И тази американка с какъв мотор е?Да не е някакъв извънземен антигравитационен мотор?
Ако е с двигател с вътрешно горене, този двигател откакто го е измислил Ото или който и да е, и до сега работи по един и същ начин. Само го кичат с разни електроники и други мандълми за пари!
stefan4o написа:Сложи и адванс-процесор. Какво точно те интересува, относно газовите? С карбуратор ли е или инжекцион?
DoH_KuXoT написа:чувал съм , че в пазарджик има магьосник на американките, прави Тундри, мустанги и т.н. редовно, ако не го знаеш мога да искам телефон , последно ми го хвалиха двама познати с тундри, дето са обиколили де що има газаджии и греда навсякъде, единия сложил газ ама ядове много та в пазарджик му я оправили, цени от 1800лв за 8 цилиндров с 3 бутилки по шасито и смазваща система ми се видя повече от прилична.
icoico написа:Инжекцион е. Монтирал се е само на ванове, затова казвам, че е малко екзотика по нашите земи.
ivan_pop написа:icoico написа:Инжекцион е. Монтирал се е само на ванове, затова казвам, че е малко екзотика по нашите земи.
Това не ми прилича много на ван.Освен ако ползваме различна терминология!
https://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_ ... (crossover)
DoH_KuXoT написа:0899107781 Павел , Пловдив е града, объркал съм се с Пазарджик
stefan4o написа: Какво е толкова специфичното на тези коли, че да не може всеки средностатистически газаджия да не се справи с нея?
ivan_pop написа:...
Щом тъпия Стаг се справя......
https://www.youtube.com/watch?v=HqiRlxiMCo0
Почти всеки който си е купил екзотичен за нашия район автомобил, си мисли че тази кола е някаква уникална!
icoico написа:П.П. А сега намери някъде назад да съм споменал нещо за "уникална кола". Написах "екзотичен" и " не особено често срещан тъдява" двигател, ако ме не лъже паметта. Произвеждан е между 2007 и 2010 година, доколкото зная.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта