Привет на всички! Реших да споделя неволите си та дано други не се набутват като мен. На 16000 км пробег ми се спука изолатора на една от старите свещи и колата започна да ми люлее тихите обороти. Свещи Бош с три странични електрода с "гаранция" за 60000 км пробег. Ама друг път! Реших да си купя от новото хай-тек производство на Бриск. Свързах се с една от фирмите вносителки които дават за България в сайта на Бриск. Доставиха ми свещи по каталог за моята барака итриум с двойна платина, на външен вид супер. Да ама пак не! На бензин работи но НА ГАЗ НЕ ЩЕ!!! То беше гаснене на тихи обороти то беше придърпване не ти е работа. Проверих разстоянията, намалих ги малко и пак не ще!!! Та след всички тези безсмислени експерименти и пс......и от моя страна си купих NGK с три странични електрода, по каталог каквито ги дават за първоначално вграждане и чудо! Моторът заспа! Няма вибрации, няма прекъсвания, все едно че е току що е излязъл от завода! Без значение на газ ли карам или на бензин! Та извода е не си правете експерименти а купувайте това което е написал производителя, само гледайте да е истинско!!!
Успех !!!
Малко опит от препатил със свещи!
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Малко опит от препатил със свещи!
chobi написа:....и от моя страна си купих NGK с три странични електрода, по каталог каквито ги дават за първоначално вграждане и чудо! Моторът заспа! Няма вибрации, няма прекъсвания, все едно че е току що е излязъл от завода! Без значение на газ ли карам или на бензин! Та извода е не си правете експерименти а купувайте това което е написал производителя, само гледайте да е истинско!!!
Успех !!!
Така е каквото за бензин , такова и за пропан-бутан, по каталог за модела!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко опит от препатил със свещи!
L&R написа:Така е каквото за бензин , такова и за пропан-бутан, по каталог за модела!
Абсолютно подкрепям с три ръце!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
-
- Автомобил:
- Двигател:
Свещи
Прав е колегата
Аз смених моите с оригинални от Порше Бг
Струват 60лв.
Разликата в цената с ментетата не е голяма.
Аз смених моите с оригинални от Порше Бг
Струват 60лв.
Разликата в цената с ментетата не е голяма.
Преди два дена дадох прословутия Brisk ytrium platinium на съседа ми който ги сложи на една 30 годишна Лада. Бараката му просто заспа! Заработи като часовник. По негови думи колата му никога не е вървяла така добре. Та къде е сега истината? На Голфето не работят, а на ладата работят перфектно. Иначе с NGK-то нямам никакви проблеми! Просто лу ната спи!
Извод: "соц" коли със "соц" свещи, западни коли със свещи по каталог от производителя!
Извод: "соц" коли със "соц" свещи, западни коли със свещи по каталог от производителя!
Geleto написа:Аз пък незнам мойте свещи какви са. Има само емблемите на VW и Audi. С тях купих колата преди 2 години и съм минал 30 000км. Гледам ги от време на време - не са мръднали! Преди 3 месеца сложих газ и няма никаква разлика. Явно пак такива ще взема само да разбера какви са
С NGK си, те правят на ауди и фв. С емблемите по принцип са оригиналните, афтърмаркет ги намираш без тях поради явни причини. С тях поне 100к км не ги мислиш( дали не бяха и 100к мили..)
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
nadasdi написа:Geleto написа:Аз пък незнам мойте свещи какви са. Има само емблемите на VW и Audi. С тях купих колата преди 2 години и съм минал 30 000км. Гледам ги от време на време - не са мръднали! Преди 3 месеца сложих газ и няма никаква разлика. Явно пак такива ще взема само да разбера какви са
С NGK си, те правят на ауди и фв. С емблемите по принцип са оригиналните, афтърмаркет ги намираш без тях поради явни причини. С тях поне 100к км не ги мислиш( дали не бяха и 100к мили..)
Олеле мале... тва само не го казвай на някой с газ , че с тия 100к км има да те псуува...
Върни се в “Автогазови уредби”