Има ли някой с 2.3 v5 мотора на газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
hmatka s bora
Автомобил:
Двигател:

Има ли някой с 2.3 v5 мотора на газ?

Мнениеот hmatka s bora » Сря 24 окт 2007 11:26

Здравеите имам едно питане кам колегите които се занимават с газови оредби . Бор4ето е 2.3 V5 150 магарета на бензин няма никакви грижи при 200 на магистралата дава 10-10.5 разход ако искате ми вярваите ама е толкова. Сега ве4е е с газова бардолини но ми се струва 4е има малък проблем стига 200 само по равно и ги подминава само в нанадолнище и хар4и 13-14литра. В сервиза ме обеждаваха че ще варви като на бензин и ще гори с наи-много 1 литар отгор ама уви. Та искам да питам дали има колеги с този мотор и с газ да каже как е , дали е нормално или да ходя да ги тормозя тия от сервиза , че аз исках да ми слагат и taiming advans procesor оба4е те казаха 4е нямало нужда слагало се само на метан.
Вииждам 4е има и колеги които се занимават с газови оредби в форума да си дадат мнението и те 4е ми омразна когато сам на газ да ме подминават разни bmw-та на магистралата. Благодаря предварително :banghead:
И заглавието трябва да е на кирилица :wink:
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 24 окт 2007 19:25

1. Пише се Уредба , вярвайте, убеждаваха и Т.Н. ... пунктуационните знаци и те имат някаква почва у нас и родния ни език ми се струва... :evil:

2. Бардолинито е газов инжекцион и не би трябвало да има нужда от ТАП - там аванса си го определня компютъра (доколкото си спомням).
За разхода... при толкова висока скорост е нормално разхода на газ вече да не е с максимум литър отгоре, но все пак щом е спъната трябва да се опита да се пренастрои.

hmatka s bora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hmatka s bora » Сря 24 окт 2007 23:39

доколкото рабрах вградени ТАП имат само скъпите газови уредби не и бардолинито :gruebel или греша

Потребителски аватар
nasodotcom
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasodotcom » Чет 25 окт 2007 22:30

той тап-а си е вграден в мотора, управлява си го еку-то според knock сензора...

Потребителски аватар
auubau
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот auubau » Пет 26 окт 2007 9:00

Корекциите на вградения не са достатъчни за газ. Затова се слага допълнителен.

Върни се в “Автогазови уредби”