Питане за италиански инжекцион Stefaneli
Питане за италиански инжекцион Stefaneli
Kолеги четох за газовия инжекцион Stefaneli, обаче беше доста малко, споделете някои има ли опит с това. Питам понеже ходих в СБА в Младост 3 и ми предложиха това като оптимален вариант цена/качесвто/харчене 

- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Брат ми си постави газова уредба Стефанели при тези момчета.
Колата му не е VW a Саксо 1.6ВТС
До колкото знам от него хората са точни, монтажа е направен мн добре и колата върви доста добре. Разхода му се вдигна с около 2 литра, не знам дали е нормално но все пак и уредбата е нова още не е минал 1000 км.
За сега има проблем единствено с това че от време на време колата гасне
За сега още не могат да се справят с това иначе всичко друго е на 6
Колата му не е VW a Саксо 1.6ВТС
До колкото знам от него хората са точни, монтажа е направен мн добре и колата върви доста добре. Разхода му се вдигна с около 2 литра, не знам дали е нормално но все пак и уредбата е нова още не е минал 1000 км.
За сега има проблем единствено с това че от време на време колата гасне

За сега още не могат да се справят с това иначе всичко друго е на 6

- 4i4o vlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми сложиха ми газовия инжекцион пък ще видим, като ускорение НЕ чувствам разлика. Снощи имах и път малко извън София и я по настъпих до към 160 и мисля, че 190 ще вдигна (колата е тази от гаража ми). Иначе от момчетата съм мн доволен, инсталацията на цялата уредба е чист и приветливо направена. Ако се отворят някакви проблеми ще споделя. Цялата работа ми излезна 1500лв. (и 10лв. ми искаха момчетата да сипят газ за настройката).
Колега значи пълначката е на бронята в долната част и почти не се виджа, много ме кефи мястото й. Ще кача и снимка заедно с другите да видиш как точно изглежда.
На сайта им пише 1450 обаче ме питаха дали искам да ми сложат още някъв предпазен клапън и това да ми показва колко газ имам още при мен на таблото или нещо подобно т.е. + 50лв.
Двигателя е точно това 2.0 115 коня.
Еми обадих се в петък 14.03.08. и ги питах кога имат свободен час понеже ми казаха че става записването с капаро и час и те ми казаха понеделника че има е свободен и така уговорихме. Оставих я в 9ч. и в 17 я взех, пробвах я, платих и всичко беше наред
Иначе бутилката побира 56литра снощи я напълних и ше споделя колко ми харчи кат се изпразни преди да съм минал на първите допълнителни настройки които ще са след 1000км.
И имам един малко тъп въпрос, как трябва да изглежда паспорта на уредбата понеже тези там не ми дадоха нищо и като ходя да ми я донастроят ще ги питам?
На сайта им пише 1450 обаче ме питаха дали искам да ми сложат още някъв предпазен клапън и това да ми показва колко газ имам още при мен на таблото или нещо подобно т.е. + 50лв.

Двигателя е точно това 2.0 115 коня.
Еми обадих се в петък 14.03.08. и ги питах кога имат свободен час понеже ми казаха че става записването с капаро и час и те ми казаха понеделника че има е свободен и така уговорихме. Оставих я в 9ч. и в 17 я взех, пробвах я, платих и всичко беше наред

Иначе бутилката побира 56литра снощи я напълних и ше споделя колко ми харчи кат се изпразни преди да съм минал на първите допълнителни настройки които ще са след 1000км.
И имам един малко тъп въпрос, как трябва да изглежда паспорта на уредбата понеже тези там не ми дадоха нищо и като ходя да ми я донастроят ще ги питам?
-
- Автомобил:
- Двигател:
имах Стефанели
имах Стефанели но обикновенна газ-много вървеше и харчеше 8 на 100.САМО НЕ СЛАГАЙТЕ БРЦ.
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bonkov написа:И имам един малко тъп въпрос, как трябва да изглежда паспорта на уредбата понеже тези там не ми дадоха нищо и като ходя да ми я донастроят ще ги питам?
Същаат работа и при брт ми

В този сервиз до колкото разбрах не са му издали паспорт за газовата, най вероятно и лепенка "gas" на задното стъкло нямаш.
Да нямам ма това струва 1лв. и ще си го купя, другото мисля че е по-важно.... като отида ще видя какво става. Искам да се извиня на колегата на които бях обещал че ще я снимам как изглежда монтирана цялата система на колата ми, но все нямам време да направя 5 снимки. Ще се постарая да го направя съвсем скоро (а незнам и как се слагат снимки във форума
) 

Върни се в “Автогазови уредби”