Здравеите на всички, искам да ви помоля за ПОМОЩ. Някои слага ли си е газова уредба на двигател от vw golf 1.8 16v 139ps. с механична инжекция????????
И ако има доволен ли е?????
Къде я постави???????
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ МИ ПИШАТ......
по добре малко но пак заглавието не е съвсем...mod edit: vaskoto1
газова уредба на двигател 1.8 16v kr
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
По принцип на този мотор е светотатство да се слага газова,но ако си решил мисля че не е проблем стига всичко по мотора особено запалителната уредба да е перфектно,хубав електрически изпарител,добра настройка,палене и каране на бензин поне докато загрее, и всичко би трябвало да е наред.Ето малко по въпроса:
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=65466
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=65466
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега мога да ти помогна с намирането на сервиз само че е в Пловдив много е добър работи само с марките BRC i Lovato и всичко ново с до 1 година или 30000км гаранция сервиза е първият за дейноста си в Пловди в основан през 1988г казва се "ФАГУ" собственика се казва Димитър Янаджиев телефонте са 032 600 666 и 0888 800 347 дано да може да ти даде нужната информация 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
savoya написа:Колега мога да ти помогна с намирането на сервиз само че е в Пловдив много е добър работи само с марките BRC i Lovato и всичко ново с до 1 година или 30000км гаранция сервиза е първият за дейноста си в Пловди в основан през 1988г казва се "ФАГУ" собственика се казва Димитър Янаджиев телефонте са 032 600 666 и 0888 800 347 дано да може да ти даде нужната информация
Приятелю, нещо "първия за дейността си" не ме кефи... ако са ти приятели там - кажи го, ако ти работиш там - пак го кажи, ако си карал коли там за монтаж и пак си доволен - кажи го, ама "първи в занаята" - айде нема нужда, всички газаджии сме неграмотници и по малко или много некадърни!

Върни се в “Автогазови уредби”