VW Jetta проблем на газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
TheSheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

VW Jetta проблем на газ

Мнениеот TheSheriff » Вто 22 юли 2008 20:51

Здравейте,
От около месец имам кола и книжка ( VW Jetta 1.6 benzin - старата на баща ми). Карах си аз 3 седмици без проблем, но преди около седмица като си я бях спрял вечерта, качвам се на другата сутрин и ОПА колата не може да върви на газ. Тя си върви обаче, дави ли се какво и става... като карам на някой баир едвам го взимам на 2ра, като преди това го карах на 3та и набираше. Самата кола се разтърсва като я потормозвам. На бензин няма никакви проблеми.
Тъй като баща ми много рядко е в града при мен, ми каза да я закарам при точно определен майстор, който не можах да намеря. Той бил правил и преди подобен проблем, който се дължал на карборатора. Колата била някаква моно инжекция (по думите ми разбирате, че хич и не отбирам от коли, та аз едва сега се научих да ги карам :) ).
Най-накрая и въпроса: при всеки газаджия ли е възможно да се оправи този проблем или да си чакам 'специалният' :)

Мерси!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 22 юли 2008 22:09

Мисля всеки газаджия би могъл да ти помогне :)

TheSheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TheSheriff » Сря 23 юли 2008 22:57

Колкото и да не разбирам, отворих капака и беше се разхлабила 1 скоба, в средата, сложих я и върви като пушка. Колата е 'гълтала' въздух :D :oops:

Върни се в “Автогазови уредби”