vento 1.6 ...
vento 1.6 ...
преди 5 дни си сложих нова газова уредба.1.6 мотор АБУ. ловато е уредбата с 40 л. бутилка.хвана при първото зареждане 38л. газ. минал сам точно 138км. в града и сега е на границата между последното жълто и червеното.мисля че ми дава прекалено голям разход.не съм зареждал още,щото чакам да свърши съвсем,ама все пак мисля че е голям тоя разход.какво показва това всъщност отзад?верно ли е изобщо?някои казват,че отначало гори много и после се оправя.нещо да знаете по въпроса???
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Не му вярвай много-много на нивомера.
След това при правилно монтирана бутилка тя няма как да събере 38 литра - най-вероятно са те послъгали и за количеството.
В началото е нормално да похарчва повече - след около 500 км отиди при този, който ти е монтирал уредбата за донастройка - това трябва да влиза в цената на монтажа!
След това при правилно монтирана бутилка тя няма как да събере 38 литра - най-вероятно са те послъгали и за количеството.
В началото е нормално да похарчва повече - след около 500 км отиди при този, който ти е монтирал уредбата за донастройка - това трябва да влиза в цената на монтажа!
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Търкалям същата кошница
и аз скоро и сложих ловато но съм много доволен 10-11 градско и 7,5-8 извънградско като се има предвид че е на 240000км
Може да ти лапва повечко заради центровката но е нормално в началото Като покараш 200-тина км отиди да я центроват пак
при мен с 27л газ минавам 230-240км градско

Върни се в “Автогазови уредби”