колеги, дайте съвет за газ на пасата
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
колеги, дайте съвет за газ на пасата
от доста време се чудя дали да слагам газ на пасата.колата е бензинка 2Е мотор.Предишната ми кола беше на газ, ама небях никак доволен от нея.Постоянно прекъсваше,пукаше абе некъв ад беше на дълаг път.Сега бензинеца стана скъп.Давам луди пари за бензин.Колата я взех януари месец.От тогава до сега съм навъртял 10000 км.Имам мерак за ГИ.Обикновената газова уредба е по-евтина от ГИ ама пък пада мощноста на мотора.Дайте някакъв съвет.ГЙ ли да слагам или обикновенна газ.Или пък да си карам на бензин.Ко да правя и аз незнам
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: колеги, дайте съвет за газ на пасата
DimitarBT написа:от доста време се чудя дали да слагам газ на пасата.колата е бензинка 2Е мотор.Предишната ми кола беше на газ, ама небях никак доволен от нея.Постоянно прекъсваше,пукаше абе некъв ад беше на дълаг път.Сега бензинеца стана скъп.Давам луди пари за бензин.Колата я взех януари месец.От тогава до сега съм навъртял 10000 км.Имам мерак за ГИ.Обикновената газова уредба е по-евтина от ГИ ама пък пада мощноста на мотора.Дайте някакъв съвет.ГЙ ли да слагам или обикновенна газ.Или пък да си карам на бензин.Ко да правя и аз незнам
сложи си направо метан, в ловеч има метан станция, не слушай разни приказки че на метан се губи мощност, аз от 1 година съм на метан и ме е яд че не сложих веднага като купих колата.
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
Re: колеги, дайте съвет за газ на пасата
kossel написа:DimitarBT написа:от доста време се чудя дали да слагам газ на пасата.колата е бензинка 2Е мотор.Предишната ми кола беше на газ, ама небях никак доволен от нея.Постоянно прекъсваше,пукаше абе некъв ад беше на дълаг път.Сега бензинеца стана скъп.Давам луди пари за бензин.Колата я взех януари месец.От тогава до сега съм навъртял 10000 км.Имам мерак за ГИ.Обикновената газова уредба е по-евтина от ГИ ама пък пада мощноста на мотора.Дайте някакъв съвет.ГЙ ли да слагам или обикновенна газ.Или пък да си карам на бензин.Ко да правя и аз незнам
сложи си направо метан, в ловеч има метан станция, не слушай разни приказки че на метан се губи мощност, аз от 1 година съм на метан и ме е яд че не сложих веднага като купих колата.
знам че има метан.един приятел си сложи метан на мерцедес 124-ка и цялата задница му легна.каза че бутилките били много тежки.А иначе бихте ли ми препоръчали марка и сервиз където да ги слагат читаво.не през пръсти колкото да ми вземат парите
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Има и бутилки с който няма да ти клекне задницата ама са скъпички.На Sunny 124-ката беше с такава и въобще не си личеше че има бутилка.Но мисля че ми е споменавал цифри от рода на 1000 лв само бутилката.
А колкото до майсторите има един пич точно в Ловеч.Слави се казва,в четвъртък ще карам Шарана(2.0) да му слага ГИ и ще видим какво ще стане.
А колкото до майсторите има един пич точно в Ловеч.Слави се казва,в четвъртък ще карам Шарана(2.0) да му слага ГИ и ще видим какво ще стане.
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Върни се в “Автогазови уредби”