Vizor написа:АФТ на приятел (AIR_MEN) извънградско му излезе по евтино на бензин от колкото при теб на газпод 140 не паднахме на магистралата
разход 6,3. Определено не ти е у ред газовата.
Vizor написа:АФТ на приятел (AIR_MEN) извънградско му излезе по евтино на бензин от колкото при теб на газпод 140 не паднахме на магистралата
webdude написа:Vizor написа:АФТ на приятел (AIR_MEN) извънградско му излезе по евтино на бензин от колкото при теб на газпод 140 не паднахме на магистралата
При мен забелязвам (чак сега когато съм със Г.И), че и да карам с 90 и 120-130 май е едно и също като разход (или поне разликата е малка) което аз лично не мога да си го обясня. Ако твоят приятел е карал с 90 4,5 ли щеше да изхарчи ?! Макар, че аз като карах на бензин съм засичал няколко пъти при 100-120 6/100 !? Така и нямах нерви да пробвам с 80-90!
zeroheat написа:Vizor написа:АФТ на приятел (AIR_MEN) извънградско му излезе по евтино на бензин от колкото при теб на газпод 140 не паднахме на магистралата
надали сте карали с 140 непрекъснато или не ви показва вярно километржа. със скорост над 110 по равен път е изкл=чено тоя двигател да направи толкова нисък разход. поне според мен. Аз до морето и обратно направих 6,5 и то беше с уникално бавно каране, по магистралата не съм качвал над 130, горе долу 90 100 беше. Като не винаги ползвахме климатика, така че това 6,3 малко нереално ми се струва. MFA-то ли сте гледали?
Или пък мен да не ми е уред нещо колата, но доколкото си спомням и разхода които дават фабрично е по-висок от това 6,3 а те определено не го дават за скорост над 140км/ч. Ако някой друг има наблюдения моля нека ги сподели на мен ми е крайно любопитно!
Благодаря предварително
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта