инфо за промяна ъгъла на запалване
-
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.9 D AEF 1996
инфо за промяна ъгъла на запалване
колата ми е на метан. интесува ме има ли разлика между "тайминг адванс процесор" и Джетспарк? какъв е ефекта от тази джаджа и къде в София може да се монтира?
тайминг адванс процесор
ima edin 4ovek v sofia studentski grad koito e napravil negova razrabotka i moje da se regulira .Rumen se kazva eto ti tel. 0887405626 ako ne si slojil o6te i iska6 da slaga6 zvanni mu i toi 6te ti obiasni za6toto toi kara reno 19 na metan i e s аванс процесорa razraboten ot nego.Az si slojih na pasata predi niakolko dni samo, 4e na gaz i ima razlika ama o6te ne moga da ti kaja pove4e podrobnosti o6te pravia eksperimenti. Uspeh
Тук задължително се пише на кирилица!
Има един човек в София студентски град които е направил негова разработка и може да се регулира. Румен се казва ето ти тел. 0887405626 ако не си сложил още и искаш да слагаш звънни му и той ще ти обясни защото той кара рено 19 на метан и е с аванс процесора разработен от него. Аз си сложих на пасата преди ниаколко дни само, че на газ и има разлика ама още не мога да ти кажа повече подробности още правя експерименти. Успех
Превод /надявам се за последно!!!/: °niksi°
Тук задължително се пише на кирилица!
Има един човек в София студентски град които е направил негова разработка и може да се регулира. Румен се казва ето ти тел. 0887405626 ако не си сложил още и искаш да слагаш звънни му и той ще ти обясни защото той кара рено 19 на метан и е с аванс процесора разработен от него. Аз си сложих на пасата преди ниаколко дни само, че на газ и има разлика ама още не мога да ти кажа повече подробности още правя експерименти. Успех
Превод /надявам се за последно!!!/: °niksi°
-
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.9 D AEF 1996
аз вече сложих това http://jethro.viket.net/bgver.html
струваше ми 60лв и със сигурност си заслужава парите.
на око ми променя оборотите с 200-300/мин за средния диапазон, предполагам от по-добро изгаряне на метана.
струваше ми 60лв и със сигурност си заслужава парите.
на око ми променя оборотите с 200-300/мин за средния диапазон, предполагам от по-добро изгаряне на метана.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
аз току що си сложих джетспарк(на пропан-бутан) и впечтленията са ми много бедни още, но определено са добри. ниските и средните обороти определено са по-добри. пича който ги слага (jethro) е много точен и обяснява всичко като за талибани(като мен). каза че за газ е препоръчителен jetspark, а за метан задължителен, така че ... не е скъп и поне засега мисля, че си струва.
по-нататък ще пиша още впечатления
vasstop ти защо си махна твоя - не си ли доволен
по-нататък ще пиша още впечатления

vasstop ти защо си махна твоя - не си ли доволен

- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Не съм доволен защото три пъти ми прави проблеми с три различни ..спарк-а и последния реших въобще да не го слагам, дори и след като Джетро ми каза, че ще ми върне парите за него ако не съм доволен. Покрай тези процедури смених и датчик на Хол, но не мога да кажа 100%, че проблема беше от самия Джетспарк.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Jetspark
С какъв ъгъл корегирате фабричния ъгъл на запалване с jetspark-a?
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
doktora написа:Ок, всичко е много хубаво до сега. А какво става с ламбда сондата - трябва ли на нея да слагаме емулатор ако сложим Джетспарк, защото ако тя забатачва компира то тогава какъв смисъл от Джета?
колега несъм голям капацитет ама ламдата няма отношение на газ, а и джетспарка няма връзка с компа
Върни се в “Автогазови уредби”