Голф 5 и Ауди А4 между 2003 и 2005 година с газов инжекцион
- DaveGahan
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 5 и Ауди А4 между 2003 и 2005 година с газов инжекцион
сори ако се окаже спам но обмислям варианти за следваща кола а невиждам много от тези 2 модела които да са с газов инжекцион.защо е така?има ли някакъв проблем та хората не слагат по-масово газ на точно тези модели?
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз знам за следния малък проблем те повечето мисля са ФСИ двигатели т.е по инфо от форума има само някъв сервиз в Германия които слага такива газови ама за 5-6к лева... Голфа има версии без ФСИ виж за такъв мотор... Казваш странно ми не е за да си купиш кола за 20-25к логиката води до това че имаш и пари да и сипваш хубав бенз примерно А 100.
Re: Голф 5 и Ауди А4 между 2003 и 2005 година с газов инжекц
DaveGahan написа:....а невиждам много от тези 2 модела които да са с газов инжекцион.защо е така?има ли някакъв проблем та хората не слагат по-масово газ на точно тези модели?
При положение, че си бройл
би ли я оставил в ръцете на "специалист по авто-газови уредби" да трупа квалификация за твоя сметка ? Злите езици твърдят, че еВтиното винаги излиза скъпо.Нищо лошо не мога да кажа за газовото оборудване, даже много съм доволен от него.Старата ми Пасатка е с Lovato, но колцата е 89 г. и там нещата са ясни и не и трябва ГИ.Няма да се измисля на ново топлата вода. За Golf5 и Audi A4DaveGahan написа:18-20000 лева(цената която ме интересува).

- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти си решаваш, но аз никога не бих взел кола за 20 000лв на 5 години, на която те първа и предстоят смяна на консумативи и т.н.. За тези пари може да си намериш нещо ново с гаранция и да знаеш само че взимаш и караш или поне кола на година или година и половина, която е разработена , но все още в гаранция. А AUDI не се купува , за да се газифицира и икономисва от бензин
- поне такава е мойта логика, Ако броиш 20 бона за кола на старо значи няма да ти е проблем разхода на гориво. все пак не взимаш vw kostenurka. Айде със здраве и дано купиш нещо което да ти харесва и да те радва и най-важното- да ти върши работа!!!

- yoyoyovo
- Автомобил: VW Golf Rallye
- Двигател: 1H
- Контакти:
DaveGahan написа:въобще като прегледам в мобиле.бг примерно коли между 2003 и 2005 година ми изкарва около 30-ина колици от които само 2-3 са в рамките на 18-20000 лева(цената която ме интересува).странно
Ако искаш мога да ти помогна аз ллично сам монтирал ГИ на коли след 2006г.включително и на голф 5 които беше закупен от Порше София и даже си запази гаранцията на производитела.Беше на 760км.когато я газифицирах а вече е на около 60000км.Можеш да се свържеш с мен на тел0888855772 Йово.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- yoyoyovo
- Автомобил: VW Golf Rallye
- Двигател: 1H
- Контакти:
The_Machine написа:Ма ще взема да ти докарам верно някое ФСИ с керамични дюзи, дето като им спреш бензина и до 1000 км са се поцепили... някъв голям разбирач ще да излезеш... В кой сервиз работиш?!?
Има ми телефона,като толкова те вълнува.А за FSI-то не се мисли за голям философ не е само то а и GDI на мицубиши и HPI на ситроен така,че си трай ако обичаш.И все пак да ти е известно,че има разработка за такъв двигател на фирмата Vialle и по-точно мицубиши сеисвагон 2.4 GDI,обаче цената е главозамайваща 6500лв.ДА МИСЛЯ,ЧЕ СЪМ РАЗБИРАЧ!
- StS
- Двигател:
- Контакти:
yoyoyovo написа:The_Machine написа:Ма ще взема да ти докарам верно някое ФСИ с керамични дюзи, дето като им спреш бензина и до 1000 км са се поцепили... някъв голям разбирач ще да излезеш... В кой сервиз работиш?!?
Има ми телефона,като толкова те вълнува.А за FSI-то не се мисли за голям философ не е само то а и GDI на мицубиши и HPI на ситроен така,че си трай ако обичаш.И все пак да ти е известно,че има разработка за такъв двигател на фирмата Vialle и по-точно мицубиши сеисвагон 2.4 GDI,обаче цената е главозамайваща 6500лв.ДА МИСЛЯ,ЧЕ СЪМ РАЗБИРАЧ!
Тук стана интересно, айде моля Ви да поясните от кога в БГ се слагат газови инжекциони на ФСИ и колко струва как и каде... Ще е мтого добре да се каже.. Явно заблудата е голяма в това отношение
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
- StS
- Двигател:
- Контакти:
najdobrix написа:бензиновите инжектори не се спират 10-15% бензин останалото газ
Е добре де ... Нека някой разкаже описателно ако е възможно, цени, каде , как, защо --- проблеми...
С мението отдолу станахме изключително изчерпателни и полезни за форума...секи идва и казва нещо после ади..
Последна промяна от StS на Пон 01 дек 2008 22:13, променено общо 1 път.
Върни се в “Автогазови уредби”