Какво прави един младеж като си стъпе на краката финансово? Сменя си колата! До скоро си мислих че моя сглобен в Испания VW и въобще немската техника като цяло е на второ място след японската, за това реших да сменя колата си с японска. Но като разгледах офертите, японците не предлагат нищо по-добро за мен от това, което вече имам.
Та реших да я постегна. Тя си е хубав модел - 130к.с. , много уреди по таблото, някои екстри и т.н. , но е малко поизмъчена от 96та насам има нужда от едно цялостно обслужване, може и смяна на свещи, кабели, проверка на компютъра, евентуално смяна на някое клапанче. Остават ми обаче още малко пари и от там идват следните въпроси:
1. Мога ли да поръчам турбо за бензинов двигател и да го монтирам, и ако да то дали има значение какъв точно е мотора или просто ми трябва за VW?
2. Коя за момента е най-добрата оферта за газова оредба за пълна инжекция?
3. Турбо и газов инжекцион могат ли да работят едновременно? Има ли причина да са несавместими.
Благодаря за отговорите и съжалявам за грешките в правописа, които утре сутрин ще оправя!

Необичайни технически въпроси.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
понеже темата ти е така постната, че нито имам представа каква е колата ти, освен че е 131 коня, нито нищо, а най вече нямам представа защо си я пляснал в автогазови уредби-мисля да я заключа.
предлагам ти няколко неща:
1. подбери внимателно раздела в който ще постваш.
2. поствай по един въпрос в тема, за да може да се систематизира по лесно информацията.
3. преди да постваш използвай търсачката, защото на някои от въпросите ти вече има съществуващи отговори.
впрочем всичко това по горе може да бъде обобщено от: прочети правилата за постване.
опитай пак.
п.с.
с това много ме спечели:
след като си ги видял-кое налага да почакат до утре? трябва да втасат ли?mhihi
предлагам ти няколко неща:
1. подбери внимателно раздела в който ще постваш.
2. поствай по един въпрос в тема, за да може да се систематизира по лесно информацията.
3. преди да постваш използвай търсачката, защото на някои от въпросите ти вече има съществуващи отговори.
впрочем всичко това по горе може да бъде обобщено от: прочети правилата за постване.
опитай пак.
п.с.
с това много ме спечели:
Jaret написа: съжалявам за грешките в правописа, които утре сутрин ще оправя!
след като си ги видял-кое налага да почакат до утре? трябва да втасат ли?mhihi
Върни се в “Автогазови уредби”