Странни проблеми при ГИ на Поло
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Странни проблеми при ГИ на Поло
Значи проблемът ми е следия- карам Поло 1.4 16V 99 коня,98год. на бензин в София в натоварен трафик ми дава 11/100 a от BOSH диагностиците ми казаха че двигателя си е на 6 и нищо му няма, ок примирих се 11/100 ще е. Реших да си сложа ГИ в сервиз в София при едни прехвалени газаджии но колата ми в тежко градско в София дава около 16.5-17 разход на газ което за кола под 1 тон е доста май ? Смених си ламбда сонда настроено е и степ моторчето смених гумите от 15ки на 14ки но разхода си остава.. и другият проблем е че ми трупа грешки на компа и гасне. като откача клемата на акумолатора се оправа за около 100км имам съмнения че и ауспуха прави проблем, защото е леко пробит и може да лъже ламбда сондата ... дайте съвет или някои добър газаджия да я погледне, защото така колата хем е неприятна за каране хем ми бърка в джоба яко 

Последна промяна от Blizzarder-VW на Съб 29 ное 2008 14:21, променено общо 1 път.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: Странни проблеми при ГИ на Поло
Blizzarder-VW написа:Значи проблемът ми е следия- карам Поло 1.4 16V 99 коня,98год. на бензин в София в натоварен трафик ми дава 11/100 a от BOSH диагностиците ми казаха че двигателя си е на 6 и нищо му няма, ок примирих се 11/100 ще е. Реших да си сложа ГИ в сервиз в София при едни прехвалени газаджии но колата ми в тежко градско в София дава около 16.5-17 разход на газ което за кола под 1 тон е доста май ? Смених си ламбда сонда настроено е и степ моторчето смених гумите от 15ки на 14/195/75 но разхода си остава.. и другият проблем е че ми трупа грешки на компа и гасне. като откача клемата на акумолатора се оправа за около 100км имам съмнения че и ауспуха прави проблем, защото е леко пробит и може да лъже ламбда сондата ... дайте съвет или някои добър газаджия да я погледне, защото така колата хем е неприятна за каране хем ми бърка в джоба яко
Само аз ли виждам нещо нередно в гуми 195/75/14
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”