Къде в София се прави проверка на стара газова без паспорт

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
metalhammer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Къде в София се прави проверка на стара газова без паспорт

Мнениеот metalhammer » Съб 16 яну 2010 19:45

Значи газовата ми бутилка няма паспорт.
До колкото знам трябва да се закара колата на специално оторизирано място да се размонтира, да се надуе с вода и т.н.

Къде точно в София се намира това място ?

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде в София се прави проверка на стара газова без паспорт

Мнениеот The_Machine » Съб 16 яну 2010 21:32

Aко не е по-стара от 5 години отиваш на всяко място, на което правят прегледи на АГУ..

Инак в Аргус в Люлин май правят хидравличен тест, на кръговото на Сточна гара ако идваш от Лъвов мост, продължаваш направо след кръговото и има една задънена уличка - там също, както и на светофара на Тих Труд ако идваш от Шипченски проход свиваш надясно и след 50-100 метра има един портал вляво...

Потребителски аватар
DIY4ever
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде в София се прави проверка на стара газова без паспорт

Мнениеот DIY4ever » Пон 25 яну 2010 13:04

Не знам ако е съвсем без паспорт.
Но за бутилка над 5 години, с хидравличен тест и т.н. съм ходил на бул. Бъкстон, горе някъде срещу бензиностанцията на ЛукОил има една църква, точно вдясно от нея (до оградата й) има един ламаринен гараж - мисля че пишеше ремонт на АГУ или нещо такова, не бие на очи - може да не го забележиш веднага.
Човека беше свестен, бях свалил бутилката и му я оставих, на другия ден беше ок. Не знам дали наистина я е тествал, но най-вероятно да. Иначе едва ли щеше да ме кара да я свалям. И прегледи прави.
Ако ти е на път може да питаш там.

Върни се в “Автогазови уредби”