П.П. колата пали на топло си варти извесно докато запли за разлика на студено товае само на гас.
За разход си погорва почти 20 гас и около 16 бензин, но колата се кара само на турмос

fe6an написа:pas1.8mi написа:И колата е? А двигателя е?
Б3 1.8ми абс
alex_zazy написа:Не можах да разбера горните постове на старобългарски или на македонски бяха? И аз правя грешки ама ...
fe6an написа:alex_zazy написа:Не можах да разбера горните постове на старобългарски или на македонски бяха? И аз правя грешки ама ...
аз явно правя повече от теб, а проблема е лично мои нали така
, а твоето мнение въопще не ме интересува нито му е мястото тук имаси лични
fe6an написа:alex_zazy написа:Не можах да разбера горните постове на старобългарски или на македонски бяха? И аз правя грешки ама ...
аз явно правя повече от теб, а проблема е лично мои нали така
, а твоето мнение въопще не ме интересува нито му е мястото тук имаси лични
4i4o-dido написа:Защо се мъчиш и ти и колата?Карай малко на бензин колкото да се сгрее самовара и тогава обръщай на газ.Нали сме дяволи и аз веднъж го направих този номер.Като изгасна и няма палене.Като измъкнах маркуча за гаста от плочката газта беше втечнена и буквално все едно че вода тече от него.Майстора ми сложи термодатчик на испарителя и си превключва на газ като вдигне малко t.,а не като повечето автоматични ключове които прехвърлят към около 2000 оборота.Не превиш кой знае каква икономия и само съкращаваш живота на мембраните и си косиш нервите.
joker написа:Подобни въпиющо неграмотни постове са обида за българския език и предлагам да не отговаряме на колегата докато не седне да завърши поне основно образование!![]()
![]()
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта