Проблем с гаста

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
fe6an
Автомобил:
Двигател:

Проблем с гаста

Мнениеот fe6an » Пон 16 мар 2009 21:07

Колеги имам следния проблем даите предложения сутрин при студен мотор независими -15 или +10 градуса докато и покожа клуча на гас пали всичко 6 работиси двигателя ако нея уставя да позагрее на място (5мин примерно) докато трагна и на парвия светофар като натисна саединителя да спирам и гасне (след това пада голямото въртене) центровката е светната ие направена тампона на моното е сменен.А в прочем на гас мени обуротите но в многу малки стоиности 800-100 автомобила на бензин няма никакви ядове за вървене немога дасе оплачя на гас върви почти колкото на бензин ходих на газажия дая види, но преди да сменя тампона и той пипа оборотите и от трипатника за разхода

П.П. колата пали на топло си варти извесно докато запли за разлика на студено товае само на гас.
За разход си погорва почти 20 гас и около 16 бензин, но колата се кара само на турмос :mrgreen:

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Проблем с гаста

Мнениеот pas1.8mi » Пон 16 мар 2009 23:54

И колата е? А двигателя е?

fe6an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fe6an » Вто 17 мар 2009 8:05

pas1.8mi написа:И колата е? А двигателя е?

Б3 1.8ми абс

Потребителски аватар
Lucas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lucas » Чет 19 мар 2009 0:03

fe6an написа:
pas1.8mi написа:И колата е? А двигателя е?

Б3 1.8ми абс

За разход си погорва почти 20 гас и около 16 бензин, но колата се кара само на турмос.
Много ти харчи.Нормалния разход е наполовина.
Смени майстора.

fe6an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fe6an » Чет 19 мар 2009 14:07

немисля, че си прав колега при положение, че на гас анализ цеото е дубро ако неса лаже беше 0,3 нещо такова, а за висок разход можем даси говорим ако е над единица и когато я кара бащами гори грацко 13 гас немисля, че разхода е голям пак и аз несе оплаквам от висок разход :!: просто написах информативно, че да можете по лесно да кажете от какво може да е :?: аз се съмнявам в мембрани на испарителя

П.П. майстора сам аз ходи на маистор когато нещо немие по силите или нямам необходимата техника заради това я карах на стенд, че момчетата дасия светнат и да направят един анализ

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_zazy » Вто 24 мар 2009 20:18

Не можах да разбера горните постове на старобългарски или на македонски бяха :screwy ? И аз правя грешки ама ...

fe6an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fe6an » Вто 24 мар 2009 20:46

alex_zazy написа:Не можах да разбера горните постове на старобългарски или на македонски бяха :screwy ? И аз правя грешки ама ...

аз явно правя повече от теб :mrgreen: , а проблема е лично мои нали така :?: , а твоето мнение въопще не ме интересува нито му е мястото тук имаси лични :beat_butt2

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 24 мар 2009 22:26

fe6an написа:
alex_zazy написа:Не можах да разбера горните постове на старобългарски или на македонски бяха :screwy ? И аз правя грешки ама ...

аз явно правя повече от теб :mrgreen: , а проблема е лично мои нали така :?: , а твоето мнение въопще не ме интересува нито му е мястото тук имаси лични :beat_butt2

Ма пък като поставяш така въпроса, мен пък, въобще не ме интересуват твоите неграмотни терзания, при все, че мога да ти помогна :глупав :director Изображение Изображение

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Вто 24 мар 2009 22:28

fe6an написа:

viewtopic.php?f=15&t=45700 :deal

Потребителски аватар
4i4o-dido
Автомобил: POLO 1.6 6N
Двигател: AEA 1995
Контакти:

Мнениеот 4i4o-dido » Чет 26 мар 2009 14:32

Защо се мъчиш и ти и колата?Карай малко на бензин колкото да се сгрее самовара и тогава обръщай на газ.Нали сме дяволи и аз веднъж го направих този номер.Като изгасна и няма палене.Като измъкнах маркуча за гаста от плочката газта беше втечнена и буквално все едно че вода тече от него.Майстора ми сложи термодатчик на испарителя и си превключва на газ като вдигне малко t.,а не като повечето автоматични ключове които прехвърлят към около 2000 оборота.Не превиш кой знае каква икономия и само съкращаваш живота на мембраните и си косиш нервите.

fe6an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fe6an » Чет 26 мар 2009 23:07

4i4o-dido написа:Защо се мъчиш и ти и колата?Карай малко на бензин колкото да се сгрее самовара и тогава обръщай на газ.Нали сме дяволи и аз веднъж го направих този номер.Като изгасна и няма палене.Като измъкнах маркуча за гаста от плочката газта беше втечнена и буквално все едно че вода тече от него.Майстора ми сложи термодатчик на испарителя и си превключва на газ като вдигне малко t.,а не като повечето автоматични ключове които прехвърлят към около 2000 оборота.Не превиш кой знае каква икономия и само съкращаваш живота на мембраните и си косиш нервите.

колега не е заради икономията даже предимно карам на бензин, но вапроса е защо прави така :wink:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 27 мар 2009 8:57

Подобни въпиющо неграмотни постове са обида за българския език и предлагам да не отговаряме на колегата докато не седне да завърши поне основно образование! :не: :не: :не:

Потребителски аватар
stohii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stohii » Пет 27 мар 2009 9:05

:да:

fe6an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fe6an » Пет 27 мар 2009 23:12

joker написа:Подобни въпиющо неграмотни постове са обида за българския език и предлагам да не отговаряме на колегата докато не седне да завърши поне основно образование! :не: :не: :не:

може и више да имам :mrgreen:

Върни се в “Автогазови уредби”