Нека някой газаджия или разбирач ми обясни какво става с положенията на копчето ми. Значи на 1 погледнато отпред е газ на средно нз какво е и 2 е бензин. С обикновенна газова съм с ел. изпарител Ловато. На газ ми светят 1 зелен и 1 жълт диод, на бензин 1 червен.
Въпроса ми е следния: Прочетох една тема за спирането със двигател на газ и там казваха че можеш да щракнеш на 0 на скорост и да спускаш баира. Добре де ама аз като дам на средно положение свети жълтия диод и червения и усещам че по спира двигатела от на газ обаче като натисна педала си ускорява макар и по слабо

! Пробвах да не е някакво остатъчно, но не ми се вярва 10 км извънградско да мина с изпарения при 90-100 скорост. Не набира куц кон става ама върви, пробвах спрях оставих на ПХ, работи форсирам (се едно е жигула с пригръмвания в гърнетата се форсира). Пробвах угасих, пробвам да запаля на това положение, не иска. Запалих на газ дадох на 0 и угасна. Запалих пак форсирах и около 2000-2200 оборота дадох на 0 и си остана да работи. Не мога да разбера какво става и имам ли сметка да пускам баир на такова положение?!?
п.п. Малко се поувлекох с обясненията!!!
2.п.п. Колата е Голф 2 1.8 ПБ Пълна инжекция Дигифант 2