Ключе с индикация за пълнота...схема?!
Ключе с индикация за пълнота...схема?!
някой има ли схема на такова ключе.. аз имам 1 дадоха ми го от БРЦ но на него всеки светодиод излиза на отделен пин на буксата.. ако някой е мернал схема или има такова и може да я нарисува.. много бих се радвал
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ключе с индикация за пълнота...схема?!
Колега за комутатора ли става въпрос виж на тази картинка http://www.brc.hit.bg/just.htm
Ами да... Комутатора... на кратко ключе със свето диоди които светят и ти показват приблизително колкто ти е пълна бутилката... защото моето ключе е без.. нивомера на бутилката позволява да се сложи като написаното на нивомера е 90 ома пълна и 8 ома празна. За "ново" ключе с дидодите искат м/у 60 и 80 лв... което според мен за много грешни и излишни пари. Взех си таков ключе от един газаджия неработещо със диоди.. само че при него е някаква схема с външно управление на диоддите и всеки диод не на отделен извод.. та първоначалния въпрос беше дали някой има управляващата схема на тези светодиоди или може да я свали от своето ключе и да си я реализирам. Благодаря предварително, дано съм бил ясен и изчерпателен.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Нов такъв ключ е 40лв.
Поръчах го от сервиза на Ланди Ренцо на ул. Резбарска.
Поръчах го от сервиза на Ланди Ренцо на ул. Резбарска.
а схема можещ ли да ми дадеш на елементите вътре? защото аз мисля да го слагам на друго място от ключето? таа...
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Схема нямам 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Васко, с едно уточнение - ако се закачи на стандартен 0-90 ома нивомер, ключа показва наопаки... Според инструкциите ако има и някакъв бял кабел (опционален за ключа), тогава като се върже и той ще си показва като хората, но уви на два от два разгледани ключа нямаше въпросният бял кабел, а доколкото разглеждах май и по платката не е изведен...
vasstop а качествен фотоапарат имаш ли да ми снимаш платката
защото вече 2 път остава без гас
(проблема е и че харчи много 16/20 градско) та...ще съм много благодарен ако го снимаш 

ех.. никой ли няма снимка да удари на ключето да прерисувам схемата?
Върни се в “Автогазови уредби”