Нз колеги дали знаете, аз от скоро време имам газова и научих, че трябва преди лятото да се занесат газовите за проверка дали всичко им е наред. Местата, където трябва да ги занесем, ги има на едни списъци в Лукойл. Предполагам и на други места. Днес ме спряха куките и викат: Талонче за проверка на газова...
Та, някой знае ли колко пари е тази проверка на газовата уредба дали всичко и е наред?
Колко пари е проверка на газова?
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колко пари е проверка на газова?
zmei написа:12 ЛЕВА
На мен ми взеха около 20 лв. с издаването на паспорт на газовата. Иначе на някой места където правят ГТП могат и газовата да ти минат, само че са се изхитрили и взимат по 20 лв.

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
На мен в Варна ми взеха 15лв.Но зависи каде ще отидеш,явно навсякаде е разли4но 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Е аз си имах паспорт, само заверка в паспорта и ново стикерче.
Става въпрос за Монтана.
Смятам, че и тези 12 лв. са прекаленно много за една харийка и подпис, но какво да се прави,закони, трябва да се спазват.
Става въпрос за Монтана.
Смятам, че и тези 12 лв. са прекаленно много за една харийка и подпис, но какво да се прави,закони, трябва да се спазват.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
В Плевен 10 кинта завека на паспорта и лепенката сам ми я дадоха да си я залепя. Колата беше на 100 метра от сервиза - еб*си прегледа. Добре, че аз си я предлеждам периодично по снадките и другите работи!
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пловдив, сервиза до затвора - 10 лв. преди 1 месец 

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
18лв. Викат криза е та скочиха цените. Поне погледнаха тук-там. И на мене на за пурви път миналата седмица ми поискаха преглед на един Лукойл. Бензинджията каза, че глобата е 2000лв. и си я поема той ако го хванат, че неиска заверката.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Тук,в софия на повечето места (или поне където аз съм отишъл) взимат 23лв за преглед и ако трябва да се узакони с паспорт 26лв....цакат си здраво а като се замисли човек само пишат 

- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zfa159 написа:Тук,в софия на повечето места (или поне където аз съм отишъл) взимат 23лв за преглед и ако трябва да се узакони с паспорт 26лв....цакат си здраво а като се замисли човек само пишат
Тук обаче не само пишат а много внимателно ми провериха ВСИЧКИ газови връзки с газ-анализатор за евентуални пропуски - както в багажника около бутилката, така и в двигетелното около изпарителя и газовата плочка. Не пропуснаха и около външното зарядно да проверят. Поне знам, че всичко е ОК, майната им на 10-те лева. Обаче би ме било яд, ако ми вземат 20 лв. без да я погледнат дори

Къде се намира този сервиз, да не би да е онзи до даикс сот зад затвора, дето се влиза откъм Д. Талев ?
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paagrio написа:Къде се намира този сервиз, да не би да е онзи до даикс сот зад затвора, дето се влиза откъм Д. Талев ?
От източната страна на затвора се намира, влиза се откъм бул. Ал. Стамболийски, от който булевард се влиза и в затвора (не, че съм влизал там де

- Cocolino
- Автомобил:
- Двигател:
Вече почти навсякъде искат стикер на газовата, че е проверена.
Днес на 2 лукойла, на 1 петрол и на още 1 бензиностанция ме върнаха и казаха, че Няма да ми заредят газ без такава проверка. Най-накрая в една забутана ми заредиха, но утре ще правя тази проверка. От 1-2 седмици са ги задължили да зареждат газ само с такива стикери - Поне така е в София.
Днес на 2 лукойла, на 1 петрол и на още 1 бензиностанция ме върнаха и казаха, че Няма да ми заредят газ без такава проверка. Най-накрая в една забутана ми заредиха, но утре ще правя тази проверка. От 1-2 седмици са ги задължили да зареждат газ само с такива стикери - Поне така е в София.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Ееевалята... язък, че нямам лиценз за прегледи, та и аз за едно подписче да взимам 20 лв

- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.eurogas-bg.net/ - 20лв - имам си паспорт и газовата е на 3г
Върни се в “Автогазови уредби”