Гаснене при остър ляв завой
Гаснене при остър ляв завой
Колата е Г2.Кара се само на газ.На бензин върви ужасно.Но пали само на бензин когато е студена.Но ако е загряла пали от четвърт.Та въпроса е -като направя по-остър ляв завой изгасва.? 

- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гаснене при остър ляв завой
това прави ли ти го при пълна газова бутилка... аз бях така на един форд но го правеше само когато имах малко газ.. може и при теб да е така
не съм обърнал внимание,но аз винаги я пълня догоре.възможно е.А решение има ли?
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
ми гледай на мене ми обясниха че когато има малко газ вътре... като завиеш рязко и газта минава в единия край и не достига до изпарителя и затова гасне колата... не знам какво да е решението..напълни я до горе и виж дали ще изгасне
значи не е от това,аз никога не оставам с малко газ,и са ми махнати поплаваци и там не знам какви неща та бут. се пълни на макс.
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
ми не знам тогава колега... отиди на бул. Европа след Орион посока Метро.. от лявата страна е Аргус там момчетата разбират от газови системи и сигорно ще го оправят
lazar8809 написа:ми не знам тогава колега... отиди на бул. Европа след Орион посока Метро.. от лявата страна е Аргус там момчетата разбират от газови системи и сигорно ще го оправят
Благодаря

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
biiily написа:значи не е от това,аз никога не оставам с малко газ,и са ми махнати поплаваци и там не знам какви неща та бут. се пълни на макс.
Защо си махнал поплавака искаш да ти гръмне бутилката ли ?

- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
При остър завой влиза по голямо количество въздух сместа става бедна и колата гасне.
fill написа:biiily написа:значи не е от това,аз никога не оставам с малко газ,и са ми махнати поплаваци и там не знам какви неща та бут. се пълни на макс.
съгласен съм така я купих
naskogolf написа:При остър завой влиза по голямо количество въздух сместа става бедна и колата гасне.
вчера вкарах до някаде една пластмасова чашка за кафе в тръбата за възд. филтър като и изрязах на дъното по-малка дупка и днес ще пробвам.щото и на мен ми мина това през ума
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
biiily написа:fill написа:biiily написа:значи не е от това,аз никога не оставам с малко газ,и са ми махнати поплаваци и там не знам какви неща та бут. се пълни на макс.
Не мога да разбера тази безотговорност, знаеш за проблема и какво може да стане. Един поплавък сигурно е към 20-30 лева.
Трябва ли да пострадат невинни хора заради твойта безотговорност ?
fill написа:biiily написа:fill написа:biiily написа:значи не е от това,аз никога не оставам с малко газ,и са ми махнати поплаваци и там не знам какви неща та бут. се пълни на макс.
Не мога да разбера тази безотговорност, знаеш за проблема и какво може да стане. Един поплавък сигурно е към 20-30 лева.
Трябва ли да пострадат невинни хора заради твойта безотговорност ?
да ,ще я оправя

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж тази тема може да ти е от полза:
viewtopic.php?f=22&t=139365
viewtopic.php?f=22&t=139365
Някъде имаше тема по въпроса.Зависи как е монтиран изпарителя,възможно е при спирачка или завой мембраната да се измести и да обърка подаването на газ.
Върни се в “Автогазови уредби”