П.П незнам дали това е мястото за темата,ако не нека модераторите да я преместят.Мерси предварително
VW Vento мудно на газ
- VW Hard Tuned
- Автомобил:
- Двигател:
VW Vento мудно на газ
Колеги карам на бащата чат пат фолксвагена(Венто) и забелязах,че набира много бавно на газ(адски бавно дори за газ)Въпроса ми е каде трябва да отида за да видят колата и да направят нещо по въпроса?
П.П незнам дали това е мястото за темата,ако не нека модераторите да я преместят.Мерси предварително
- VW Hard Tuned
- Автомобил:
- Двигател:
Ами преди Вентото вървеше на бензин много,добре набираше и достигаше доволна макс.скорост(доколкото съм го пробвал).По принцип баща ми го кара на газ,но казва,че на бензин не работело добре.Аз го карам вече само на газ,докато съм го карал на бензин не съм забелязал проблеми,но това беше преди около година и половина.Сега не ускорява добре на газ.Дали проблема не е някаде по запалителната с-ма?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- VW Hard Tuned
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
VW Hard Tuned написа:Ами преди Вентото вървеше на бензин много,добре набираше и достигаше доволна макс.скорост(доколкото съм го пробвал).По принцип баща ми го кара на газ,но казва,че на бензин не работело добре.Аз го карам вече само на газ,докато съм го карал на бензин не съм забелязал проблеми,но това беше преди около година и половина.Сега не ускорява добре на газ.Дали проблема не е някаде по запалителната с-ма?
и аз имам същия проблем, мисля че е центровката
Последна промяна от Pichaga на Чет 30 апр 2009 12:29, променено общо 1 път.
Причина: изключително неграмотно ПЪРВО мнение, следващото няма да ти го редактирам
Причина: изключително неграмотно ПЪРВО мнение, следващото няма да ти го редактирам
Върни се в “Автогазови уредби”