VW Vento мудно на газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
VW Hard Tuned
Автомобил:
Двигател:

VW Vento мудно на газ

Мнениеот VW Hard Tuned » Пон 04 авг 2008 16:36

Колеги карам на бащата чат пат фолксвагена(Венто) и забелязах,че набира много бавно на газ(адски бавно дори за газ)Въпроса ми е каде трябва да отида за да видят колата и да направят нещо по въпроса? :?: :arrow: :)

П.П незнам дали това е мястото за темата,ако не нека модераторите да я преместят.Мерси предварително

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Пон 04 авг 2008 17:06

Ако на бензин е добре,трябва да отидеш при газаджия!Нека Колегите от Пловдив да те насочат :wink:

Потребителски аватар
VW Hard Tuned
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Hard Tuned » Пон 04 авг 2008 21:44

Ами преди Вентото вървеше на бензин много,добре набираше и достигаше доволна макс.скорост(доколкото съм го пробвал).По принцип баща ми го кара на газ,но казва,че на бензин не работело добре.Аз го карам вече само на газ,докато съм го карал на бензин не съм забелязал проблеми,но това беше преди около година и половина.Сега не ускорява добре на газ.Дали проблема не е някаде по запалителната с-ма?

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 05 авг 2008 0:13

Първо започни с нещо просто - откачи клемата на акумулатора за една нощ и после виж как ще се държи колата на бензин :)

ivo123
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivo123 » Вто 05 авг 2008 7:25

2-ро провери въздушния филтър дали е сменян скоро.
3-то може да се е позапушил филтърчето в газовия клапан и да не пуска газ.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 05 авг 2008 13:52

4-то - отиди да ти направят центровка на газовата уредба - ако не пуска достатъчно газ по някава причина, нормално е да не върви.
Ако и на бензин се е.ава - може да е натрпал компа грешки от ламбдата - разкачи клемата на акумулатора за 1 нощ и виж какво ще стане.
За какъв матор иде реч?

Потребителски аватар
VW Hard Tuned
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Hard Tuned » Вто 05 авг 2008 17:35

За какво по-точно питаш?Ако става въпрос за някакви букви не мога да ти кажа.За кубатурата доколкото знам всички са 1,8 но нз колко коня е.Мерси за отговорите. :)

icozmeq
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот icozmeq » Чет 30 апр 2009 12:26

VW Hard Tuned написа:Ами преди Вентото вървеше на бензин много,добре набираше и достигаше доволна макс.скорост(доколкото съм го пробвал).По принцип баща ми го кара на газ,но казва,че на бензин не работело добре.Аз го карам вече само на газ,докато съм го карал на бензин не съм забелязал проблеми,но това беше преди около година и половина.Сега не ускорява добре на газ.Дали проблема не е някаде по запалителната с-ма?

и аз имам същия проблем, мисля че е центровката

Последна промяна от Pichaga на Чет 30 апр 2009 12:29, променено общо 1 път.
Причина: изключително неграмотно ПЪРВО мнение, следващото няма да ти го редактирам

Върни се в “Автогазови уредби”