голф на гас инсталация
-
stefanbbc
- Автомобил:
- Двигател:
голф на гас инсталация
здравеите колеги покраи тая криза сериозно се замислям да си слагам газова уредба на голфчето
та вапроса ми кам всички които имат газова уредба каде да си монтирам проштаваите ме за израза (куплонга)кадето се пъха пистолета за зареждане на гаста штото сам чужал че трябвало да е навън по бронята или на ламарината а на мен ми се иска да си го монтирам в багажника штото нешта да си пробивам бтонята или ламатината
штото сам чувал че по някои газостанции се заяждали што е вав багажника или тези при които се издава така наречения (талон ,паспорт на газовата уредба)вашият савет ште бъде важен за мен предварително ви благодаря 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: голф на гас инсталация
сложи го до отвора на резервоара 
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя съвет е на бронята, ако надупчиш ламарина има малък вариант да почне да ръждясва след време
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
моя е на бронята, тъй като не ми се даваха допълнително пари за да е до капачката на резервоара 
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
долу ниско на бронята го сложи почти не се вижда и другото което е че ако го сложиш вътре едно че няма да ти зареждат и второ мн ще ти мирише докато се изпари защото като се откопчава пистолета излиза малко газ 

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
моя е на ламарината. просто като се проби дупка го намазах обилно със силикон за да не ръждясва. нямам проблеми 

Върни се в “Автогазови уредби”